banner564

Merit Crystal Cove Hotel’de başlayan poker turnuvasında 35 ülkeden yaklaşık 400 oyuncu ağırlanıyor

Retro rüzgarı esiyor

Merit Crystal Cove Hotel’de başlayan poker turnuvasında 35 ülkeden yaklaşık 400 oyuncu ağırlanıyor
banner598

 Kuzey Kıbrıs’ın uluslararası arenada tanınmasından önemli katkısı olan Merit Poker, büyük ses getiren konsept turnuvalarına hız kesmeden devam ediyor. 

Merit Crystal Cove Hotel’de başlayan ve 10 Haziran’a kadar devam edecek olan “Retro Turnuvası” bir milyon dolardan fazla ödül garantisiyle 35 ülkeden yaklaşık 400 oyuncuyu ağırlıyor.
Retro rüzgarlarının eseceği turnuva süresince görevliler 60’lı ve 70’li yıllara damgasını vuran giyim stilleriyle ve saç modelleriyle oyunculara eşlik edecekler. 
Dünyanın dört bir yanından poker tutkunlarının yeni buluşmasına ev sahipliği yapan turnuvada 350 bin dolar garantili Main Event’in yanı sıra 125 bin dolar garantili High Roller etkinliği iddialı oyunlara sahne olacak. 
Aralarında Lübnan, Dubai, Mısır, Türkiye, Israil, Yunanistan, Romanya, Fransa, İtalya ve Almanya’nın da olduğu ülkelerden gelen oyuncular, renkli bir ortamda çekişmeli müsabakalar yapacak. 
2009 yılından beri Merit Crystal Cove Hotel nezdinde yapılan ve KKTC’deki turnuva turizminin gelişmesinde büyük katkıları olan uluslararası poker organizasyonları, her geçen yıl daha fazla turistin ülkeye gelmesini sağlıyor. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473