banner564

“Değişim kaçınılmaz”

Osman Bican’a güvenlerinin tam olduğunu söyleyen Erhürman, Denktaş ve Özyiğit, Güzelyurt’ta üç partinin bir araya geldiğini ve seçimden başarıyla çıkacaklarını ifade etti

“Değişim kaçınılmaz”
banner598

 Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) 24 Haziran yerel seçimlerine yönelik aday tanıtım etkinliklerine Güzelyurt’ta devam etti. 

Yapılan açıklamaya göre, CTP Belediye Başkan adayı Osman Bican ve belediye meclis üyesi adaylarının tanıtıldığı etkinliğe Başbakan ve CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, Maliye Bakanı ve DP Genel Başkanı Serdar Denktaş, Milli Eğitim ve Kültür Bakanı TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Erkut Şahali ve Sağlık Bakanı Filiz Besim, CTP Genel Sekreteri Erdoğan Sorakın ile milletvekilleri de katıldı. 
Tufan Erhürman gecede yaptığı konuşmada, Güzelyurt’ta üç partinin bir araya geldiğini, değişimin kaçınılmaz olduğunu kaydetti. 
Erhürman, “Yirmi koca seneden bahsediyoruz. Yirmi sene önce Güzelyurt kent belediyeleri sıralamasında neredeydi şimdi nerede? Hesap budur! Yirmi sene önce Gönyeli neredeydi, yirmi sene önce Güzelyurt neredeydi? Şimdi bu iki belediye birbirleriyle karşılaştırıldığında nerede? Güzelyurtlu bu soruyu kendine sormalıdır” dedi. 

Denktaş: Güzelyurtluların adayı
Maliye Bakanı ve DP Genel Başkanı Serdar Denktaş ise “Ben inanıyorum ki Osman Bican, CTP’nin, TDP’nin, DP’nin adayı değil bütün Güzelyurtluların adayıdır” dedi. 

Özyiğit: Değişimin adı Osman Bican 
Milli Eğitim ve Kültür Bakanı, TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit ise, “Güzelyurt’ta artık değişimin zamanı geldi. Bu değişimin adı Osman Bican ve onun yönetimindeki belediye meclis üyeleridir. Çağdaş belediyeciliğin önünü açmanın zamanı geldi. Kıbrıs Türk halkının arzuladığı belediyecilik anlayışı Güzelyurt’a Osman Bican ile gelecek” dedi.

Bican: Bu yola baş koyduk
CTP Güzelyurt Belediye Başkan adayı Osman Bican ise “değişimin zamanı geldi. Bizler bu yola baş koyduk. Halkımızdan büyük bir destek görüyoruz” dedi. 

Bağımsızlık Yolu’ndan Bican’a destek
Öte yandan Bağımsızlık Yolu Omorfo Örgütü, Güzelyurt’taki belediye başkanlığı seçiminde, değişim gerektiği düşüncesinden hareketle Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) adayı Osman Bican’ı destekleyeceğini açıkladı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474