banner564

Merit Park'ta sahne alan Korhan Saygıner, hareketli parçalar seslendirdi

Konukları coşturdu

Merit Park'ta sahne alan Korhan Saygıner, hareketli parçalar seslendirdi
banner598

Girne’nin gözde mekânlarından Merit Park Letafet Lounge Bar’da Cuma geceleri sahne alan, sevilen sanatçı Korhan Saygıner, seslendirdiği hareketli parçalarla konukları coşturmaya devam ediyor.
Korhan Saygıner’in vokalistliğini yapan Nejla Aykılıç geceye, Sertab Erener’in “Yolun Başı” isimli unutulmaz parçasıyla duygusal bir başlangıç yaptı. Korhan Saygıner, 30 Ağustos Zafer Bayramını sahnede “İzmir Marşını” Letafet Lounge misafirleri ile hep bir ağızdan coşkuyla söyleyerek kutladı. 
Saygıner, Orhan Gencebay, Barış Manço, Sezen Aksu, İbrahim Tatlıses ve Kazım Koyuncu gibi Türkiye’nin usta sanatçılarının en özel parçalarını gece boyunca seslendirdi. 
Geceye coşkuyla başlayan Korhan, konser boyunca enerjisini ve coşkusunu bir an bile kaybetmedi. Kendisinin enerjisini de dinleyicisine taşırma yeteneğine sahip olan Saygıner, hem kendisi, hem dinleyicileri konser boyunca hareketli şarkılar eşliğinde dans etti.
Korhan Saygıner her Cuma akşamı olduğu gibi gelecek hafta yine Merit Park Letafet Lounge Bar’da sahnedeki yerini alacak…

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473