banner564

Merit Poker turnuva şampiyonu Belaruslu Ihar Soika oldu

Mediterranean Poker Cup’ta Main Event şampiyonu Belaruslu Ihar Soika oldu

Merit Poker turnuva şampiyonu Belaruslu Ihar Soika oldu
banner598

 Merit Crystal Cove Hotel & Casino’nun ev sahipliğini yaptığı ve Merit Poker tarafından hayata geçirilen turnuvalar, Kuzey Kıbrıs’ta yeni bir turizm kanalı oluşturdu. Ülkeyi uluslararası arenada tanıtan turnuvalar aynı zamanda, devlet ekonomisine de büyük katkıda bulunuyor. Bu turnuvalardan yılın  en büyüğü olan ve 2 milyon doları aşan ödülün dağıtıldığı Mediterranean Poker Cup ise tüm hızıyla devam ediyor.

6-18 Mayıs tarihleri arasında dünyanın çeşitli ülkelerinden yaklaşık 600 oyuncunun katılımıyla gerçekleşen Mediterranean Poker Cup, garanti edilen 2 milyon dolar ödül toplamını şimdiden aştı. Turnuva kapsamında düzenlenen ve 14 Mayıs gecesi final yapan 1 milyon dolar ödül garantili Main Event’ın şampiyonu, Belaruslu oyuncu Ihar Soika oldu. Soika, 288 bin 531 dolar ile Merit Poker tarihindeki en yüksek ödülü kazandı. Main Event’te 299 katılımcıya dağıtılan ödül toplamı ise 1 milyon 292 bin 876 dolara ulaştı.
Üstün kaliteli servisi ve olağanüstü eğlencesiyle uluslararası arenada tercih edilen bir turnuva destinasyonu haline gelen Merit Crystal Cove Hotel ve Merit Poker, rekabeti ve eğlenceyi bir arada yaşamak isteyenlerin buluşma noktası oldu. 12 Mayıs’ta Merit Royal Hotel ve Merit Royal Premium Hotel ortak alanında kurulan sahnede dünyaca ünlü şarkıcı Arash, muhteşem performansıyla turnuva misafirlerine unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı. Son derece renkli ve keyifli geçen turnuvaya konserler de damgasını vurdu. Rusya’nın en ünlü sanatçılarından Dima Bilan 5 Mayıs'ta, Leningrad Grubu ise 7 Mayıs'ta verdikleri konserleriyle konukları coşturdu. Konuklar, hem poker oynama, hem de beş yıldızlı tatil yapma imkânı buldular. Mediterranean Poker Cup’ta Main Event şampiyonu Belaruslu Ihar Soika oldu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473