banner564

Merit Royal’de anlamlı gece

KKTC Engelliler Spor Federasyonu yararına düzenlenen gala yemeğinden, 50 bin Türk Lirası gelir sağlandı

Merit Royal’de anlamlı gece
banner598

 Gerçekleştirmiş olduğu sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini ekleyen Merit Royal Hotel, KKTC Engelliler Spor Federasyonu’nun Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı yararına gala yemeği düzenledi.

Merit Royal Premium Hotel Balo Salonu’nda gerçekleşen gala yemeğine KKTC Meclis Başkanı Teberrüken Uluçay, Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faiz Sucuoğlu, CTP Gewnel Başkanı Tufan Erhürman, milletvekilleri Resmiye Eroğlu Canaltay, Jale Refik Rogers, Sıla Usar İncirli, Fikri Toros ve Armağan Candan, Merit International Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Özbaş, KKTC Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Ruhsar Vudalı ve Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Antrenörü ile oyuncularının yanı sıra iş dünyasından pek çok seçkin konuk da katıldı.

Gala yemeğinin açılış konuşmasını yaparak davetlilere hoşgeldiniz diyen Federasyon Başkanı Ruhsar Vudalı, 1996 yılında Federasyonu kuran Mustafa Çelik sayesinde engellilerin bugün atıcılık yaptığını, basketbol oynadığını ve sahalarda başarıyla mücadele eden bir basketbol takımının olduğunu vurgulayarak Mustafa Çelik’i rahmet ve saygıyla andı. 

Teşekkürlerini sundu

   Zorlu ve fedakarlık gerektiren bu sporu yapan Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nı “Survivor’a” benzeten Vudalı, mücadele ettiği 1. Lig’de 3 maçta 3 galibiyet elde eden başarılı takıma maddi ve manevi destek vermek üzere geceye katılan tüm konuklara teşekkür etti. Kendilerine her zaman sevgiyle yaklaşıp kucak açan başta Net Holding Yönetim Kurulu Başkanı Besim Tibuk ile Merit Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Özbaş olmak üzere organizasyonun tüm detaylarıyla ilgilenen Merit Royal ekibine sonsuz teşekkürlerini sundu.  

   Levent Ünal ve orkestrasının müzikleri ile renk kattığı gala yemeğinde gönüllerince eğlenen konuklar, piyango bileti çekilişi ile de heyecanlı anlar yaşayıp Merit Otelleri’nden konaklama, spa kullanımı ve a la carte restoranlarda yemek gibi özel hediyeler kazandılar. Keyifli bir atmosferde gerçekleşen gala yemeğinin menüsü de tüm konuklardan tam not aldı. Merit Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Özbaş böyle gecelerin tekrarlanacağını ve Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nı kalben ve madden her zaman destekleyeceklerini belirtti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474