banner564

Necmiye Talaş kraliçe seçildi

Pandemi sürecinde ilk güzellik yarışmasında Necmiye Talaş kraliçe seçildi

Necmiye Talaş kraliçe seçildi
banner598

 Pandemi koşullarının hafifletilmesi nedeniyle 34’üncü Miss Kuzey Kıbrıs 2021 Güzellik Yarışması Bülent Günkut organizasyonu ve sunumuyla gerçekleşti. Yarışma sonucunda Güzelyurtlu Necmiye Talaş kraliçe seçildi.
   Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 2. Sınıf öğrencisi olan Necmiye Talaş, yarışmaya katılırken heyecanlı olduğunu, kraliçe seçilmenin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.
   Limak Cyprus Deluxe Hotel’de yer alan Miss Kuzey Kıbrıs 2021 yarışmasında tacın sahibi, Necmiye Talaş olurken, Fatma Uzunoğulları ikinci, Günay Mimar üçüncü, Ayşenur Döndü Özdemir dördüncü, Seran Çetintaş beşinci oldu.
Yarışmada, Miss Turizm Limak 2021 ödülü Sevgi Havalı’ya verilirken, Miss Dostluk 2021 Güzeli ödülü de Şule Akkuyu’ya layık görüldü.
   Kanser Hastalarına Yardım Derneği himayelerindeki 23’üncü Bay Kuzey Kıbrıs Yarışması’nda ise, Mehmet Vahip Ağzade “Bay Kuzey Kıbrıs 2021” seçilirken, Emre Varoğlu ikinci, Tanca Nedim üçüncü, İzzet Tümkan dördüncü ve Tansel Kıncak ise beşinci oldu.
Bay Turizm Limak 2021 ödülünü Yusuf Can Adaş, Bay Dostluk ödülünü ise İrfan Dürüstel aldı. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
GERMANIUM
GERMANIUM - 3 yıl Önce

AHLAK YARIŞMASI YAPIN, YÜZ GÜZELLİĞİ DEĞİL !!!!!!!!

BU BİR SAPKINLIK !!!! ONUN BUNUN KIZINI TEŞHİR EDİP,MİLLETE CİNSEL FİGÜR OLARAK SUNUYORLAR ,ERKELERİ DE JİGOLOLARA.....MİLLET EREKSİYONA GELSİN DİYE....

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473