banner564

Pam Hogg, 2019 İlkbahar Yaz koleksiyonu ile Londra Moda Haftası'nda adından söz ettirmeyi başardı

Yine çıplaklık ön planda

Pam Hogg, 2019 İlkbahar Yaz koleksiyonu ile Londra Moda Haftası'nda adından söz ettirmeyi başardı
banner598

Provokatör, asi, punk, kışkırtıcı tasarımlarıyla nam salmış olan İngiliz moda tasarımcısı Pam Hogg, Londra Moda Haftası'nda yine adından söz ettirmeyi başardı. Zira defilede kıyafetten çok seksapalite öne çıktı. Londra Moda Haftası tüm hızıyla devam ediyor. Etkinlikte dünyaca ünlü tasarımcılar ve hazır giyim markaları 2019 ilkbahar yaz koleksiyonlarını moda severlerin beğenisine sunuyor.

Moda haftasında ayakta alkışlanacak kadar muhteşem defilelerin dışında bir de ne amaçla hazırlandığı belli olmayan koleksiyonlar da dikkat çekiyor.
Bu koleksiyonlardan biri hiç kuşkusuz Pam Hogg’a ait. Aslında Hogg, tasarımlarını hazırlarken, tasarımlarının fütürist bir tablo gibi sunuyor. Her daim kafasındaki evreni yansıtan, sanat icra ettiğini söyleyen ve her zaman bir sanatçı gibi davrandığını belirten Hogg yenilikçi, asi ve provakatör tavrıyla da dikkat çekiyor…
Hogg’un yeni koleksiyonu yine aynı kriterler üzerinden hazırlanmış. Seksapalite ve çıplaklığın baskın olduğu defile oldukça şaşırtıcıydı. Kıyafetleri neredeyse göremediğimiz kreasyonda punk akımından esinlenilmiş tasarımlar öne çıkıyor. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474