banner564

Asbank’ın Gazimağusa şubesi, düzenlenen törenle açıldı

Çağdaş hizmet için yenilendi 

Asbank’ın Gazimağusa şubesi, düzenlenen törenle açıldı
banner598

Kuzey Kıbrıs’ta bankacılık sektöründe 32 yıldır hizmet veren Asbank’ın Gazimağusa şubesi, önceki gün gerçekleşen etkinlikle açıldı.
Asbank Genel Müdürü Çağatay Karip açılışta yaptığı konuşmada, “Ekonomik olarak çok zor günlerden geçiyoruz. Bundan iki ay önceki durumumuzla şuan ki durumumuz aynı değil, birazda bu kriz uzun süreceğe benziyor. Fakat Asbank olarak, bankacılık alanında 32 yıllık deneyimimiz ile daha önceki krizlerle edindiğimiz tecrübe ile şuanda siz sayın müşterilerimize daha iyi bir hizmet verebilmek için kullanıyoruz. Ürün olarak müşterilerimizin gelişim ihtiyaçlarını, değişen tüketim trendlerine göre yeni ürünler çıkartıyoruz, insan kaynağına çok fazla yatırım yapıyoruz önümüzde ki dönemlerde de bunları göreceksiniz. Asbank olarak yeni vizyonumuzla değerlerimize bağlı olarak, çevremize daya duyarlı olarak hizmetimize devam etmeye gayret göstereceğiz” dedi.
Şube Müdürü Cemal Duba da konuşmasında ise, “Açmakta olduğumuz şubemizi daha çağdaş, modern ve engelsiz binada hizmet sunacak olmaktan Asbank ailesi olarak mutluluk duyuyoruz. Her zaman Asbank değerlerinin dışında genel dost banka olmamızın yanı sıra hedeflerimiz yenilikçi, çevresine duyarlı, bizi biz yapan değerlere bağlı, daha da büyüyerek sektörde öncü olmaktır” ifadelerini kullandı. 
Konuşmaların ardından gerçekleşen kurdele töreni ile şube yeniden müşterilerin hizmetine sunuldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474