banner564

Pop müziğinin güçlü sesi Sıla, Kuşadası Amfi Tiyatro’da sahne aldı

İzdiham yaşandı

Pop müziğinin güçlü sesi Sıla, Kuşadası Amfi Tiyatro’da sahne aldı
banner598

  Kerki ve Solfej'in düzenlediği yaz konserleri kapsamında Kuşadası Amfi Tiyatro'da sahne alan pop müziğin güçlü sesi Sıla, performansı ile olduğu kadar cefakar davranışı ile de büyük takdir topladı.
     'On'dan Kalan Şarkılar' konseptiyle büyük beğeni toplayan ve çıktığı Ege Turnesinde on binlerce kişiyi konser alanlarına taşımayı başaran başarılı popçu Sıla, öncesi ve sonrasıyla Kuşadası Afi Tiyatro'da tam anlamıyla iz bıraktı.
   Biletleri günler öncesinden tükenen konser için etkinlik günü organizasyon yetkilileri tarafından satışa sunulan ek kontenjan biletleri de dakikalar içinde tükendi. Etkinlikten saatler önce Amfi Tiyatro kapısında uzun kuyruklar oluşturan Sıla hayranları, bekleyişleri esnasında zaman zaman ünlü popçunun şarkılarını hep bir ağızdan söyleyerek bir anlamda etkinlik öncesi eğlence provası yaptılar.
   Yoğunluk sebebiyle yaklaşık yirmi beş dakika gecikmeli başlayan konserde hayranlarını ''Burada olduğunuz için, bizlerle birlikte olduğunuz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Aslında biraz rahatsızım. Bugün öğrendik ki; dış kulak intihabı olmuşum. Çok mesele etmedim ilk başta. İçimizde bir sorun yok ne varsa dışarıda dedim. Doktorum ''istirahat etsen iyi olur'' dedi. Lakin bu gece için hepinizle haftalar öncesinden sözleştik. Aranızda cep harçlığından tasarruf edip bilet alan kardeşlerimiz var biliyorum. Bu bile benim bu sahnede olmamın gerekliğini özetliyor aslında... Burada bu sahnede olmasam kendimi daha kötü hissederdim inanın. Bu gece ufak-tefek, küçük hatalarım olursa af buyurun olur mu? '' sözleri ile selamlayan Sıla, alanı dolduran binlerce kişi tarafından tezahüratlar eşliğinde dakikalarca alkışlandı.
Duygulandıran tablo
Hayranları tarafından ailesinin resmedildiği kara kalem bir tablo hediye edilen başarılı popçu, bu anlarda duygulanarak genç hayranlarına uzun uzun sarıldı.
Her zaman olduğu gibi konserini bekâr, platonik, kavuştular, daraldılar, ayrıldılar ve parti şarkıları olmak üzere altıya ayıran başarılı popçu, ''Konserin en çok umursayacağınız kısmı partili goy goy şarkılar. Bu anlarda çılgınca dans etmek serbest, şarkılara avazınız çıktığı kadar eşlik etmek serbest... Ben size işareti vereceğim. Şimdi koltuklarınıza yaslanın ve acının adını çıkarın. Son bölümde tüm bu acıklı şeyleri hafızanızdan sileceğim.'' sözleri ile seyircilerinin yüzlerini güldürmeyi başardı.
Duygusal şarkıları ile melankolik rüzgarlar estirdiği konserin son bölümünde ritmi yükseltip coşkuyu ikiye katlayan Sıla, tüm hayranlarını ''Aranızda bu geceye doyamayanlar olabilir. İnsanlık hali, olabilir... Onları Bodrum'da bu geceyi taçlandırmaya davet ediyorum.'' sözleriyle 25 Ağustos'ta ki Bodrum Antik Tiyatro konserine davet ederek sahnesini alkışlar arasında tamamladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473