banner564

Başarılılar onurlandırıldı

Diyalog Gazetesi ile İpekay iş birliğinde organize edilen ve her ay düzenlenen Nivea Man ödülleri sahiplerini buldu

Başarılılar onurlandırıldı
banner598

 Diyalog Gazetesi ile İpekay iş birliğinde organize edilen ve her ay düzenlenen K-Pet Birinci Ligi’nde Nivea Men ayın başarılıları ödülleri düzenlenen törenle verildi. 

Diyalog Gazetesi Spor Servisi tarafından Nisan ayı içerisinde gösterdiği başarılı performans ile ayın antrenörü seçilen ve takımını şampiyon yapan Göçmenköy Antrenörü Nazım Aktunç, ayın futbolcusu seçilen Düzkayalı Ferdi ve ayın hakemi seçilen Hakan Ünal, ödüllerini düzenlenen törenle aldı.

Ferdi’ye ödülünü Özler verdi
K-Pet Birinci Ligi’nde ikinci sırayı alarak Süper Lig’e yükselen ikinci takım Düzkaya’da başarılı bir sezon geçirerek özellikle kritik maçlarda gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Ferdi ayın futbolcusu olarak ödülünü İpekay Direktörü Mehmet Özler’den aldı.

Ünal ödülünü Oben’den aldı
Birinci Lig’de gösterdiği performans ile her takımın takdirini toplayan başarılı hakemlerden Hakan Ünal, Diyalog Spor Servisi tarafından ayın en başarılı Birinci Lig hakemi olarak ödüle layık görüldü. Ünal ödülünü Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Başkanı Çelen Oben’den aldı.

Aktunç’a ödülünü Ünalmış takdim etti
K-Pet Birinci Ligi’nde takımını şampiyonluğa taşıyan başarılı antrenör Nazım Aktunç Diyalog Spor Servisi tarafından ayın antrenörü seçilerek ödüle layık görüldü.
Aktunç sezon içerisinde gösterdiği performans ile takımın şampiyonluğunda büyük pay sahibi oldu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473