banner564

Altta kalan yandı

Süper Lig’in alt sıralarından kurtulmak isteyen iki takımın mücadelesinde Bostancı Bağcıl Yeni Boğaziçi’ni konuk edecek

Altta kalan yandı
banner598

Hamit SAKALLI

K-Pet Süper Lig’in 18. haftasında alt sıraları ilgilendiren oldukça kritik mücadelede B. Bağcıl ve Yeni Boğaziçi karşı karşıya geliyor. Yarın saat 14:30’da Bostancı Yakup Özorun Stadı’nda oynanacak kritik karşılaşma öncesinde, B. Bağcıl 15 puanla on ikinci sırada yer alırken; Yeni Boğaziçi ise 12 puanla on dördüncü sırada bulunuyor.

Kazanma zamanı
B. Bağcıl Teknik Direktörü Bülent Aytaç kritik Yeni Boğaziçi karşılaşması öncesinde yaptığı açıklamalarda, ligde dört haftadır galip gelemediklerini ve artık birebir rakipleri karşısında kazanma zamanlarının geldiğini ifade etti. Her iki takımın da şiddetle puana ihtiyacı olduğunu belirten Aytaç, kendi evlerinde oynamanın avantajını kullanarak rakiplerini yeneceklerine inancının tam olduğunu vurguladı.

Kritik bir dönemece giriyoruz
Bülent Aytaç, B. Bağcıl olarak ikinci devrenin ilk dört haftasında zirveye oynayan takımlarla oynadıklarını ve bu haftadan itibaren birebir rakipleriyle oynayacakları önemli maçlardan oluşan kritik bir dönemece gireceklerini belirterek, bu zorlu haftalardan toplayabilecekleri maksimum puanı toplayarak ayrılmak istediklerini ifade etti. Devre arasında yaptıkları çalışmaların meyvelerini bu haftadan itibaren alacaklarını belirten Aytaç, sahaya kesinlikle kazanmak için çıkacaklarını vurguladı.

Centilmence geçsin
Bülent Aytaç, daha önce çalıştırdığı Yeni Boğaziçi camiasına saygı duyduğunu ve karşılaşmanın centilmence geçmesini istediğini ifade etti. Rakipleri karşısında tam kadro sahada olacaklarını belirten Aytaç, taraftarlarını da takıma destek vermeye davet etti.

Başka çaremiz yok
K-PET Süper Lig’de zor günler geçiren ve son sırada bulunan Yeni Boğaziçi Teknik Direktörü Halil Çimendağ, zorlu mücadele öncesi yaptığı açıklamada, kazanmaktan başka bir çareleri olmadığını ifade etti. Geçtiğimiz hafta kendi evlerinde Cihangir’i mağlup ederek umutlandıklarını ve B. Bağcıl karşılaşması öncesinde moral depoladıklarını belirten Çimendağ, aldıkları galibiyetin anlamı olması için bu haftada da kazanmak zorunda olduklarını vurguladı.

6 puanlık mücadele
Halil Çimendağ, B. Bağcıl ile 6 puanlık bir mücadeleye çıkacaklarını ve kaybedenin ağır bir yara alacağının bilincinde olduklarını belirterek, tüm riskleri alıp sahadan galip çıkarak üç puan almak istediklerini ifade etti. Çimendağ, B. Bağcıl karşılaşmasında tek eksiklerinin Mustafa Sakallı olduğunu da sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2016, 08:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473