banner564

Atıcılarımız Türkiye ve İtalya’da yarıştı

Atıcılarımız Türkiye’de düzenlenen olimpik atıcılık branşlarında başarılı atışlarıyla dereceler elde etti. Mayıs ayı içerisinde Eskişehir’de düzenlenen Skeet Türkiye Federasyon Kupası müsabakalarında çeşitli dereceler elde ederek ülkeye döndüler.

Atıcılarımız Türkiye ve İtalya’da yarıştı
banner598
Olimpik disiplinde gerçekleştirilen müsabakalarda Genç Erkekler kategorisinde yarışan Derken Örü ve Büyük Erkekler kategorisinde yarışan Fuat Demirkan kategorilerinde birinci oldu. Yine Genç Erkekler kategorisinde yarışan Salih Hafız ise üçüncü oldu. Skeet Türkiye Federasyon kupası takım klasmanında KKTC Atıcılık Federasyonu skeet büyük erkekler takımı üçüncü olmuştur. 

İtalya’da göze girdiler
İtalya’da gerçekleştirilen 12.Uluslararsı Gençler D.Trap-Trap-Skeet Grand Prix Kupası 1-3 Mayıs tarihleri arasında İtalya’nın Porpetto kentinde gerçekleştirildi. 12.Uluslararsı Gençler D.Trap-Trap-Skeet Grand Prix Kupası olimpik disiplinde Ülkemizi trap ve skeet branşında 4 genç atıcı sporcumuz başarı ile temsil ettti. Trap branşında Hasan Çolak ve Ekrem Madencioğlu, skeet branşında ise Kemal Madencioğlu ve Berk Öreç başarılı atışları ile zorlu rakipleri arasında yer almayı başardılar. Derece yapamayan sporcularımızı birçok Ülke yetkilisi ve sporcusu göstermiş oldukları başarı, disiplin ve iyi ilişkileri çerçevesinde kutladılar. 

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2015, 08:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474