banner564

MGA çok rahat

Takımsal Bilardo Ligi'nde 12 hafta geride kaldı

MGA çok rahat
banner598
Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu tarafından düzenlenen 2015 takımsal Bilardo Ligi’nde 12. hafta geride kalırken en yakın rakibini mağlup etmeyi başaran Mağusa Gelişim Akademisi öne geçerek rahatladı.
Geçtiğimiz gün oynanan erteleme maçında şampiyonluğun diğer adaylarından Doğu Akdeniz Üniversitesi’ni 5-1 mağlup eden Mağusa Gelişim Akademisi bitime 6 hafta kala en yakın takipçisi Vakıflar Spor Kulübü’nün 2 puan önüne geçti. Çoğunluğu genç sporculardan oluşan Mağusa Gençlik Akademisi sezon başından itibaren sürdürdüğü güzel oyununun karşılığını almaya devam ediyor. Oynadığı 12 karşılaşmadan 11 galibiyet elde edip, sadece bir kez kaybeden Mağusa Gençlik Akademisi halen sıralamada 2. sırada yer alan Vakıflar Spor Kulübü ile oynayacağı karşılaşmadan galibiyet ile ayrılarak şampiyonluğunu ilan etmenin hesabını yapıyor.
Ligde geçtiğimiz hafta oynanan karşılaşmalarda Mağusa Gelişim Akademisi Alsancak Belediyesi’ni 6-0, DAÜ’yü ise 5-1 mağlup ederken, en yakın takipçisi Vakıflar Spor Kulübü ise Akdeniz Spor Birliği’ni 4-2 mağlup ederek zirve yarışını sürdürdü. Lige şampiyonluk parolası ile başlayan takımlardan Baf Ülkü Yurdu ise arzu ettiği sonuçları elde edemeyerek 4. Sıraya geriledi. Baf Ülkü Yurdu geçtiğimiz hafta Mehmetcik Spor Kulübü karşılaşmasına çıkmayarak hükmen 6-0 mağlup olurken, Lefkoşa Türk Belediyesi’ne de 4-2 mağlup olmaktan kurtulamadı. Geçtiğimiz haftanın başarılı takımlarından biri de Deniz Plaza Spor Kulübü oldu. Deniz Plaza önce Mağusa Spor Derneği’ni, ardından Akdeniz Spor Birliği’ni aynı sonuçla 4-2 mağlup ederek puanını 10’a yükselterek 6. sıraya yerleşti. Haftanın bir diğer maçında ise Alsancak Belediyesi Mehmetcik Türk Çiftçiler Birliği’ni 4-2 mağlup etmeyi başardı.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2015, 08:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474