banner564

Hakkımızı arayacağız

Yalova-Göçmenköy maçında çıkan olaylarla ilgili basın toplantısı düzenleyen Tahsin Mertekçi federasyonun kendilerine karşı tavırlarını eleştirdi

Hakkımızı arayacağız
banner598
Sonuna kadar mücadele edeceğiz

Yalova kulüp başkanı Tahsin Mertekçi ve Yalova başkanlar kurulu üyelerinin katılımı ile Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği lokalinde bir basın toplantısı gerçekleştirdi. 
Düzenlenen basın toplantısında, Tahsin Mertekçi slayt gösterisi ile Göçmenköy maçında meydana gelen olayları spor yazarlarına gösterdi.

Yaşanan olaylardan raporlarda bahsedilmedi
Yalova kulüp başkanı Tahsin Mertekçi, “Hakem ve gözlemci raporlarında fotoğraf karelerine yansıyan olaylardan hiç bahsedilmedi. Hakeme tokat atıldığından da bahsedilmedi.
Hakem sahada güvenlik var gerekçesi ile olaylardan sonra maçı başlattı. Ancak madem güvenlik vardı, niye soyunma odasına gidip yarım saat soyunma odasında kaldı?” diye sordu. 

Beni Tahkim de dışarı attılar
Tahkim Kurulu’na başvuru yaptıklarını, ancak önlerine engeller çıkarıldığını kaydeden Mertekçi “Tahkim Kurulu idarecileri, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun kurucu üyesi olan Yalova’nın kulüp başkanını toplantıdan dışarı attı. Unutulmamalıdır ki kulüpler varsa Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu vardır. Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun kurullarında görev alanlar da camiaların temsilcilerine saygı göstermelidirler” diyerek sitem etti.

İddialarımızı görüntülerle ispatladık
“Biz, Tahkim Kurulu’na yaptığımız başvuruda kural hatası yapıldığını iddia ettik. Hakem ve gözlemci raporlarının hatalı olduklarını da görüntülerle ispatladık” diyen Tahsin Mertekçi Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun bir araştırma komitesi kurup, olayları her yönden araştırmasını aksi halde sporumuzun bundan zarar göreceğini vurguladı. 

Sonuna kadar gideceğiz
Yalova Kulüp Başkanı Tahsin Mertekçi haklarını sonuna kadar savunacaklarını belirterek “Yasal prosedürler çerçevesinde sonuna kadar gideceğiz. Gerekirse imza toplayıp Yüksek İdare Mahkemesi’ne de gideceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2015, 08:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474