banner564

Talat Şentürk özür diledi

Süper lig A2 gençler liginde Mağusa Türk Gücü A2 genç takım antrenörlük görevinden başkan Şükrü Şemmedi tarafından alınan Talat Şentürk Futbol Federasyonu’nda ve futbol camiasından özür diledi.

Talat Şentürk özür diledi
banner598
Süper lig A2 gençler liginin tamamlanmasına iki hafta kala deplasmanda Lapta ile oynanan karşılaşmada berabere kalınarak bir anlamda şampiyonluğu kaybeden Mağusa Türk Gücü A2 genç takım eski antrenörü Talat Şentürk yapmış olduğu basın toplantısı ile bir takım suçlamalarda bulunması sonucunda başkan tarafından görevden alınması ile başlayan süreçten dolayı başta Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu olmak üzere tüm futbol ve Mağusa Türk Gücü camiasından özür diledi. 
Talat Şentürk basın açıklaması yaparak şunları dile getirdi.
“Ligin son haftasında yapmış olduğum basın açıklamasının yanlış olduğunu, gençliğimin verdiği heyecan ve tecrübesizlikle hata yaptığımı, sakin kafayla düşündüğümde yaptığımın hata olduğunu anladım. Bu hatadan dolayı başta Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu ve yönetiminden, görev yapmış olduğum Mağusa Türk Gücü Spor Kulübü başkanı Şükrü Şemmedi, yönetim ve camiasından özür dilerim. Sportif yarışmalarda kazanma isteğinin yüksek olduğundan dolayı böylesi hatalar yaptığının dile getiren Talat Şentürk, yapmış olduğu hatanın farkına vardığını, Futbol Federasyonu başkanı Sertoğlu’nu KOP-FIFA sürecinde attığı adımları her zaman takdir ettiğimi ve desteklediğimi belirtti. Şentürk, Kıbrıs Türk Futboluna ve geleceğimiz için bir genç antrenör olarak elinden geleni yapmaya, futbolumuza katkı koymaya gücü yettiğince devam edeceğini belirtti. Sakin kafayla düşündüğünde genç antrenörler olarak zaman zaman hata yaptıklarını dile getiren Talat Şentürk, önemli olan hataları anlamak, ders çıkarmak ve özür dileme erdeminde bulunmaktır dedi. Şentürk, Kıbrıs Türk Futbol camiası içerisinde küçük bir birey olarak, nasıl ki ailenin küçük bir çocuğu hata yapar ve anne bağışlar, eğer birini kırdıysam ve hatamı nasıl kabul ettiysem, onlardan da beni bağışlamalarını ister ve tüm futbol kamuoyu önünde herkesten özür dilerim.” 

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2015, 08:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473