banner564

Atıcılıkta yeni branş

KKTC Atıcılık Federasyonu ülke sporumuza katkıda bulunmak amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Geçen yıl başlatılmış olan ateşli tabanca atıcılık disiplini KKTC Atıcılık Federasyonu’nun ülke sporumuza kazandırdığı yeni bir spor atıcılık branşı olarak emniyet eğitimi ve antrenman atışları gerçekleştirilmeye başlandı.

Atıcılıkta yeni branş
banner598
Uzman kişiler tarafından düzenlenen eğitim ve antrenman atışları Gönyeli Kenti baraj bölgesinde bulunan Atatürk Atıcılık Kompleksi bünyesinde yürütülüyor. 
KKTC Atıcılık Federasyonu Ülke sporumuza kazandırdığı ateşli tabanca spor atıcılık branşını geliştirmek amacıyla Ülkemizde ilk kez düzenlenecek olan bu disiplinde olimpik müsabaka organize ettti.  Müsabakalar 6-7 Haziran tarihlerinde, tasarruf ve taşıma izni bulunan kişiler Atatürk Atıcılık Kompleksinde yapılacak olan müsabakada yarışabilecek. Müsabaka teknik düzeni ve katılım kuralları ile ilgili bilgilendirme ve teknik toplantının ise  30 Mayıs tarihinde Atatürk Atıcılık Kompleksi Federasyon lokalinde yapılacağı açıklandı. 

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2015, 08:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473