banner564

Baf’ın nefesi yetmedi 4-5

Tam 9 golün atıldığı karşılaşmadan Yenicami zor da olsa galip ayrıldı

Baf’ın nefesi yetmedi 4-5
banner598
YER: Güzelyurt Üner Berkalp Stadı.
HAKEMLER: Osman Özpaşa-Ahmet Özkurtuluş-Halil Erdem Canaloğlu
BAF ÜLKÜ YURDU: Gültekin-M.Tekpınar-Arif(Berk dk.64)-Fikri-Azat-İltaç(H.Hürben dk.52)-Hamis-Ahmet(H. Topaloğulları dk.76)-oseph-Feli-Lawal
YENİCAMİ: Ozan-Ömer-M.Göktaş(Edi dk 81)-Oladele Oshebe-S.Güvensoy-C.Yaşınses(Emin dk.55)-Ünal-M.Altın-John Okoli(Behiç dk 72)-Tansel-ohn Ebuka
GOLLER: Dk.İltaç dk.38, Joseph dk.50,  dk.  86, Lawal dk 88(Baf Ülkü Yurdu) Dk. 23, dk. 61 John Okoli, Tansel dk.45, Ömer Gül dk.60, M.Altın dk.78(Yenicami)  

Abdullah ZAİFOĞLU
K-Pet Süper Ligi’nin 3. Haftasının açılış maçında Yenicami kazanmasına rağmen ortaya koyduğu mücadele çok kötüydü.
  13. dakikadaki Baf Ülkü Yurdu atağında Felix’in sağ taraftan kale önüne kestiği topa Joseph dokunamayınca takımını da öne geçiremedi.
  23. dakikada Yenicami’nin sağ taraftan geliştirdiği atakta Ömer’in ortasında John Ebuka’nın kafa vuruşunda genç kaleci Gültekin topu ancak tokatlayabildi. Kısa düşen topu iyi takip eden John Okoli takımını 1-0 öne geçirdi.
  38. dakikada Baf Ülkü Yurdu beraberliği yakaladı. Bu dakikada sağ taraftan gelişen organize atakta Joseph’in ortasında Yenicami defansı topu sadece seyredince İltaç kafa ile topu ağlara yolladı ve skoru 1-1 yapan golü attı.
  45. dakikada Yenicami’nin sol taraftan geliştirdiği atakta son çizgiye kadar inen S.Güvensoy’un geriye çıkardığı topa düzgün bir vuruş yapan Tansel takımını 2-1 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.  
  50. dakikada skora bir kez daha denge geldi. Baf ülkü Yurdu’ndan Azat’ın sol taraftan ortasında Yenicami defansı yediği işlk goldeki gibi topu seyredince bu kez Joseph topu ağlara yollayarak skoru 2-2 yaptı.
  54. dakikada Baf Ülkü Yurdu atağında Felix’in pasında Osep kaleci Ozan ile karşı karşıya kalmasına rağmen topu kalecinin kucağına attı ve takımını öne geçirme şansını değerlendiremedi.
  60. dakikada Yenicami bir ke daha öne geçti. S.Güvensoy ilk yarıda yaptığı gibi yine sol taraftan son çizgiye kadar inerek kale önüne kestiği topu iyi takip eden Ömer topu filelere göndererek Yenicami’yi 3-2 öne geçirdi.
  61. dakikadaki Yenicami atağında Lawal’dan seken topu alan Okoli kalecinin yanından topu ağlara yollayarak Yenicami adına skoru 4-2 yaptı.
  78. dakikada Yenicami’den Ünal’ın pasında topla birlikte rakip ceza alanına giren M.Altın kalecini yanından topu ağlara yollayınca skor da Baf Ülkü Yurdu 3 Yenicami 5 oldu.
  86. dakikadaki Baf Ülkü Yurdu atağında günün başarılı adamlarından Felix’in ortasında yine günün bir başka başarılı adamı Joseph rahat bir kafa vuruşu ile topu filelere gönderdi ve farkı 2’ye indirdi. (3-5)
88. dakikada Baf Ülkü Yurdu’nun bu kez sağdan geliştirdiği atakta Firi’nin ortaladığı topa hamiş vurdu kalecinin müdahalesi ile direkten dönen topu Lawal filelere göndererek takımını umutlandırdı. 4-5
  90+1 deki Baf ülkü Yurdu atağında rakip ceza alanı içinde Joseph’n vuruşunda defansa çarpan top kornere gidince maç da bu skorla sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2017, 11:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473