banner564

Kazanan yok

Kız meselesi yüzünden sopa ve bıçaklarla kavga eden Nijeryalı öğrencilerden ikisi yoğum bakımda, ikisi de karakolda

Kazanan yok
banner598
Teoman TURAN
Başkent Lefkoşa’ya bağlı Haspolat bölgesinde faaliyet gösteren Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) yerleşkesinde önceki gece Nijeryalı iki gurup arasında kız meselesi yüzünden çıkan kavgada bıçaklar, sopalar havada uçuştu. Kavga esnasında bir taraf beyzbol sopasıyla saldırırken diğer taraf bıçağa sarıldı.
Çıkan olaylarda kavgaya karışan tüm şahıslar ağır veya hafif yaralanırken, bıçak darbesi alan Emmanuel Ojo ve Jeffrey Ojo Alajhi’nin durumunun ciddi olduğu, hastaneye kaldırılarak ameliyat edildikleri belirtildi. 
Walter Oloruntosin Tejaiye ve Chika Victor Ibeleme  ise ilk yardım tedavilerinin ardından gözaltına alınarak dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Beyzbol sopası ile kavgaya girdi
Duruşmada olayı aktaran polis, 6 Ekim saat 20.00 sıralarında üniversite yerleşkesinde çıkan tartışmada zanlılar Chika Victor Ibeleme ve Walter Oloruntosin Tejaiye bir taraf, Emmanuel Ojo, Jeffrey Ojo Alajhi ve henüz isimleri net olarak tespit edilemeyen 3 diğer kişinin ise karşı taraf olup kavga ettiklerini söyledi. 
Polis, kavga sırasında zanlı İbeleme'nin beyzbol sopasını sağa sola sallayarak karşı tarafta bulunan şahısları ciddi şekilde darp ettiğini belirtti. Polis, zanlı Tejaiye'nin ise bıçakla Emmanuel Ojo ve Jeffrey Ojo Alajhi ağır şekilde yaraladığını açıkladı. 
Polis, zanlı Chika Victor Ibeleme tarafından olayda kullanılan beyzbol sopasının henüz bulunamadığını ve aranmakta olduğunu aktardı. 

Yaralılar hastaneye kaldırıldı
Polis, olayın akabinde diğer grup olan Emmanuel Ojo ve Jeffrey Ojo Alajhi’nin Lefkoşa Devlet Hastanesi’nde ameliyat edildikten sonra yoğun bakım servisinde müşahede altına alındıklarını söyledi.
Zanlılar Chika Victor Ibeleme ve Walter Oloruntosin Tejaiye'nin ise hastanede yapılan ilk yardım tedavisinin ardından tutuklandıklarını kaydeden polis, tüm zanlıların vücutlarında derin kesici aletle oluşan yaralanmalar olduğunu, soruşturmanın devam ettiğini ve aranmakta olan şahıslar olduğunu belirterek zanlıların 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi kabul etti.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2017, 07:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474