banner564

220 milyonun hediyesi

Ayia Napa’ya dev yatırım başlatan Mısırlı milyarder Naguib Sawiris’i darp ederek, demir sopalarla dövdükten sonra 25 bin dolar değerindeki saatini çalan Rumların polis tarafından korunması ilişkileri gerdi

220 milyonun hediyesi
banner598
Güney Kıbrıs’a 220 milyon Euro’luk Marina ve otel projesini başlatan Mısırlı milyarder Naguib Sawiris de ırkçı Rumlardan nasibini aldı.
   Temel atma töreni sonrasında arkadaşlarıyla birlikte eğlenmeye giden Sawiris’i tekme tokat döven Rumların, daha sonra demir çubuklarla saldırıya geçtikleri bildirildi. Mısırlı milyarder, 25 bin dolar değerindeki saatinin de çalındığını söyledi. 
   Polise şikayette bulunan ve ifade veren Mısırlı milyarder, daha sonra ifadesinin değiştirildiğini fark ederek bu durumu yargıya intikal ettirdi. Sawiris “hem ifademi değiştirdiler, hem de emare olarak aldıkları kanlı gömleğimi kaybettiler”dedi.

Poliste ifadesi değiştirildi 
   
   Güney Kıbrıs’ta yayımlanan Haravgi ve Politis gazetelerinin haberine göre; “Mağusa Kaza Mahkemesi”nde dün görülen davada iddia makamının tanığı olarak konuşan Sawiris, 30 Eylül 2016 tarihinde meydana gelen darp olayının, bir arkadaşının dans etmek üzere oturduğu yerden kalkması ile garson tarafından hırpalandığını, eğlence merkezi müdürü ile görüşmek istemesi üzerine ise garsonların ve güvenlik görevlilerinin saldırısına uğradıklarını anlattı.
   Hırpalanarak yere düşürüldüğünü ve bu halde tekme tokat dövüldüğünü anlatan 65 yaşındaki Mısırlı iş adamı, kulağından, başından ve göğsünden yaralandığını anlattı.
   Kendisiyle birlikte eğlenmeye giden arkadaşlarının, eğlence merkezinin diğer çalışanları tarafından demir sopalarla dövüldüğünü de söyleyen Sawiris, bu sırada 25 bin dolar değerindeki saatinin kaybolduğunu belirtti.
   Sawiris darp olayı sonrasında polise emare olarak verdiği kanlı gömleğinin kaybedildiğini, mahkemeye sunulan deliller arasında olmadığını söyledi. Mısırlı iş adamı polise verdiği ifadenin geniş ve detaylı olduğunu ancak polisin İngilizce bilgisi kısıtlı olduğundan, ifadesinin değiştirildiğinden de şikayetçi oldu.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2017, 07:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474