banner564

Dubai’de kışın ortasında yaz keyfi

Demtur Travel ile muhteşem tatil fırsatları devam ediyor

Dubai’de kışın ortasında yaz keyfi
banner598
Organizasyonlarının yanı sıra tatil programları ile de farklılık yaratan Demtur Travel, sömestrda çocukları ile unutamayacakları anlar yaşamak isteyen herkese muhteşem bir tatil fırsatı sunuyor.
Dubai; gösterişli hayatı, göz alıcı yapıları ve dünya markalarının buluştuğu alışveriş merkezleri ile kuşkusuz son dönemin gözde tatil mekanlarından biri olarak dikkat çekiyor.Misafirlerinin tercihlerini gözönünde bulundurarak uygun seçeneklerle tatil planı sunan Demtur Travel,herkesi,Dubai’nin güzelliklerini keşfetmeye çağırıyor.
Bu muhteşem turda, konaklamalar, eşsiz mimarisi ve 800 futbol sahası büyüklüğü ile tüm dünyanın ilgisini çeken Palmiye Adaları’nın en lüx 5 yıldızlı Oteli Atlantis The Palm’da gerçekleştirilecek. 5 gece boyunca sürecek rüya gibi tatilde, özellikle çocuklu aileler, eğlence dolu anlara ve hayatlarında iz bırakacak anılara imza atacaklar.
Coğrafyasıyla insanı adeta büyüleyen Dubai’de, bir taraftan denizin keyfini yaşayacak olan misafirler bir taraftan da kum deryası çölde heyecan dolu safarinin tadını çıkaracak. Tatilciler, tarih ile lüksün harmanlandığı mekanlarda, binlerce yıldır denizin derinliklerinde bulunan kayıp şehir Atlantis’in antik kalıntıları arasında efsaneyi keşfedecek.
Çocuklarıyla birlikte Ortadoğu ve Avrupa’nın bir numaralı su parkında adrenalin dolu bir eğlence yaşayacak aileler, dünyanın en sofistike Yunus Habitatlardan biri olan Atlantis Yunus Koyu’nda yunuslarla yüzme imkanı bulacaklar.
Tüm uçuşların THY ayrıcalığı ile gerçekleştirileceği organizasyonun kontenjanı sınırlı sayıda olup,detaylı bilgi almak isteyenler, 0850 390 66 66 numaralı telefondan Demtur Travel’ın uzman seyahat planlayıcılarına ulaşabilecekler.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2017, 07:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473