banner564

Boğaz’da takılan yandı

Ligde şampiyonluk hedefleyen Binatlı ile lige tutunmaya çalışan Yeniboğaziçi arasındaki maç adeta bıçak sırtı

Boğaz’da takılan yandı
banner598
Hamit SAKALLI
K-Pet Süper Lig’in 24. haftasında karşı karşıya gelecek olan Yeniboğaziçi ve Binatlı arasındaki mücadele hem ligin zirvesi hem de altı için oldukça önem arz ediyor. Yeniboğaziçi ligde kalma adına mutlak galibiyet almak zorundayken, rakibi Binatlı ise şampiyonluk yarışından kopmamak için galibiyete uzanmak durumunda bulunuyor. Yeniboğaziçi bu zorlu mücadele öncesinde 18 puanla 13.sırada, Binatlı ise 43 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Arayı açmamak için kazanacağız
Yeniboğaziçi teknik direktörü Halil Çimendağ, zorlu Binatlı karşılaşması öncesinde yaptığı açıklamalarda özellikle birebir rakipleri B.Bağcıl ile Mormenekşe’nin oynayacağı haftada sahadan mutlaka galibiyetle ayrılmak zorunda olduklarını ifade etti. Çimendağ açıklamalarında Binatlı’dan sonra Mormenekşe ile karşılaşacaklarını ve bu karşılaşma öncesinde aradaki puan farkının açılmaması veya kapanması için kazanmak istediklerini söyledi.

Moralimizi düzeltmemiz lazım
Halil Çimendağ, Değirmenlik ile oynadıkları ve kaybettikleri karşılaşma sonrasında bozulan moralleri düzeltmek ve futbolcuları Binatlı karşılaşmasına motive etmek için futbolcularla toplantılar gerçekleştireceklerini ifade etti. Halil Çimendağ, Binatlı karşısında cezalı futbolcularının cezalarının bittiğini ve takıma geri döneceklerini belirterek kazanmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını vurguladı.

İki takım için de final
Binatlı antrenörlerinden Niyazi Özekmekçi, Yeniboğaziçi karşılaşması öncesinde yaptığı açıklamalarda bu karşılaşmanın da galip geldikleri B.Bağcıl mücadelesi gibi her iki takım için de final havasında geçeceğini ve oldukça zor bir maçın kendilerini beklediğini ifade etti. B.Bağcıl karşılaşması ile kötü gidişe dur dediklerini belirten Özekmekçi, şampiyonluğu sonuna kadar kovalamak için bu karşılaşmadan da mutlaka galip ayrılmaları gerektiğini vurguladı.

Eksiğimiz yok
Niyazi Özekmekçi bu zorlu karşılaşma öncesinde tam kadro olduklarını ve 3 antrenmanla Yeniboğaziçi karşılaşmasına hazırlanacaklarını ifade etti. Özekmekçi, Yeniboğaziçi’nin saha zeminin oldukça kötü olduğu yönünde duyumlar aldıklarını ve bu kötü zeminde savaşan, mücadele eden ve hırsını sahaya yansıtan takımın galip geleceğini söyledi. Niyazi Özekmekçi, Yeniboğaziçi karşılaşmasında galip gelmek için ellerinden geleni yapacaklarını ve futbolcularına güvendiklerini vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2016, 09:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474