banner564

Boks Federasyonu’na Kolan desteği

Kolan British Hospital ile Boks Federasyonu arasında sağlık alanında işbirliği protokolü imzalandı

Boks Federasyonu’na Kolan desteği
banner598
KKTC Boks Federasyonu’na Kolan British Hospital’den sağlık sponsorluğu desteği geldi.
Kolan British Hospital ile KKTC Boks Federasyonu arasında sağlık alanında işbirliğini öngören protokol dün imzalandı. Boks Federasyonu’nnun etkinliklerinde sporcuların sağlık konusunu kapsayan kurumsal iş birliği ve sponsorluk sözleşmesine Kolan British Hospital Başhekimi Op.Dr. Harun Gülmez ve Federasyon Başkanı Yıltan Zabit imza koydu. 

Katkı koymaktan mutluyuz
Başhekim Harun Gülmez Kolan British Hospital de yer alan imza etkinliği sonrasında yaptığı konuşmada, Sosyal sorumluluk projelerine katkı koymaktan büyük mutluluk duyduklarını, Özelde Kıbrıs Türk Sporcusuna genelde ülke sporuna Adaya geldikleri ilk günden bu yana keyif ve heyecanla devam ettiklerini belirtti. Sporculara başarı dilerken karşılaşmaların fair play kuralları içinde geçmesini de dileyen Gülmez, federasyon yetkililerini tebrik etti.

Ulusal ve uluslararası organizasyonlar yapacağız
Sporcularına ve federasyona gösterdikleri ilgi ve işbirliği nedeniyle Kolan British Hospital ailesi ve Başhekim Harun Gülmeze teşekkür eden Federasyon Başkanı Yıltan Zabit, etkinlikteki konuşmasını “ bundan böyle ulusal ve uluslararası müsabakalarla boks sporuna gönül verenlere heyecanlı keyif dolu zamanlar yaşatacağız. Kolan British yetkililerinin bizlere olan desteği motivasyonumuzu artırdı. 17 Mayıs Pazar akşamı yer alacak boks gecemize herkesi davet ediyoruz” şeklinde tamamladı. 

Sporculara sağlık taraması
Bu arada, Federasyona bağlı sporcular dün Kolan British Hospital tarafından sağlık taramasından geçirildi. Elde edilen sonuçlar boksçuların müsabakaya hazır durumda olduklarını yansıttı.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2015, 08:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474