banner564

Çeyrek finalistler tamam

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Halı Saha Futbol Turnuvası’nda grup maçlarının sonuna gelindi

Çeyrek finalistler tamam
banner598
Geleneksel olarak düzenlenen devlet daireleri arası halı saha futbol turnuvasının dördüncüsünde grup maçlarında son haftaya giriliyor. Hasan Ramadan Cemil adına düzenlenen devlet daireleri arası halı saha futbol turnuvasında iki gruptan da çeyrek finale yükselecek ilk 4 takımlar netleşti.
Göçmenköy Halı Sahası’nda gerçekleştirilen turnuvada “A” grubunda Telefon Dairesi, Çevre Bakanlığı, Hazine ve Muhasebe Dairesi ile Devlet Hastanesi çeyrek finali garantiledi. “B” grubunda ise İçişleri Bakanlığı, Maliye Bakanlığı, Din İşleri Dairesi Başkanlığı ve Ekonomi Bakanlığı adını çeyrek finale yazdıran takımlar oldu.
Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda önümüzdeki hafta gruplarında kayıpsız olarak son haftaya gelen takımlar karşı karşıya gelecek ve bu maçların galipleri lider olarak grup maçlarını tamamlayacak.

İçişleri bakanında güzel goller
Turnuvada üçüncü haftanın kapanış maçlarında bol gol atıldı. “A” grubunun erteleme maçında Telefon Dairesi, Hazine ve Muhasebe’yi rahat geçerken, İçişleri Bakanlığı İhtiyat Sandığı’nı farklı mağlup etti. Bu maçta forma giyen İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay attığı güzel gollerle dikkat çekti. 
“A” grubunda İçişleri ile birlikte kayıpsız giden Maliye Bakanlığı takımı ise Orman Dairesi’ni farklı mağlup ederken, gecenin son maçında Ekonomi Bakanlığı, önde olduğu Din İşleri maçında galibiyetini koruyamadı ve dördüncü sırada çeyrek finale yükseldi.

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2014, 08:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474