banner564

Çıkış arıyoruz

Ligde kötü günler geçiren Hamitköy hafta sonu oynanacak Gençlik Gücü maçına odaklandı

Çıkış arıyoruz
banner598
Hamit SAKALLI
Hamitköy Teknik Direktörü Ahmet Sakallı, lider Gençlik Gücü ile oynayacakları karşılaşmadan galip gelip, çıkışa geçmek istediklerini ifade etti. Hamitköy A2 takımını yıllarca çalıştıran Ahmet Sakallı, Hamitköy ile ilk mücadelesine geçtiğimiz hafta Dumlupınar karşısında çıkmış ancak, iyi futbol oynanmasına rağmen sahadan mağlup ayrılmıştı.

Rakibin gücünün farkındayız
Hamitköy olarak, istedikleri pozisyondan çok uzakta olduklarını ifade eden Ahmet Sakallı, artık bir seri yakalayıp üst sıralara doğru tırmanışa geçmek zorunda olduklarını söyledi. Rakipleri Gençlik Gücü’nün ligde lider konumda olduğunu ve şampiyonluk yarışı verdiğine dikkat çeken Sakallı, rakiplerinin gücünün farkında olduklarını ancak, kendilerinin de saha ve seyirci avantajını kullanarak galibiyet için ellerinden geleni sahaya yansıtacaklarını ifade etti. Bu zorlu mücadelede kaptan Kenan’ın cezası, Salih’in ise sakatlığı dolayısıyla forma giyemeyeceğini belirten Sakallı, eksiklerine rağmen takımın en iyi performansı göstereceğine inandığını söyledi.

Camia destek vermeli
Ahmet Sakallı, zorlu mücadelede kendisini ve Hamitköy’ü seven, destekleyen tüm camianın takıma destek vererek, oyuncuların itici gücü olmak adına, tribünlerin doldurması gerektiğini ifade etti. Sakallı, taraftarlarının desteğiyle bu zorlu mücadeleden eksiklerine rağmen galip ayrılacaklarına inandığını vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2016, 08:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473