banner564

Karanlığın Gölgesi ayakta alkışlandı

Uyuşturucu ile mücadeleye dikkat çekmek için hazırlanan dans oyunu, genç yaşta hayatını kaybeden Arda Erkan’a ithaf edildi

Karanlığın Gölgesi  ayakta alkışlandı
banner598
Mustafa ERKAN
Başbakanlık bünyesinde faaliyet gösteren Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu,  Uyuşturucuya karşı  büyük bir farkındalık yaratmak ve  toplumsal duyarlılığı yükseltmek amacıyla hazırlanan  proje  yoğun çalışmalar ardından  seyirciyle buluştu.  
Yakın Doğu Üniversitesi’nde (YDÜ) sahnelenen Dans tiyatrosu  “Karanlığın Gölgesi, geçtiğimiz yıl genç yaşta hayata veda eden Arda Erkan’a ithaf edildi.
“Dur Deme Zamanı” sloganı ile Dance of Cyprus tarafından yapılan gösteri 60 dakika sürdü. İlgiyle izlenen dans gösterisi, etkisi altına aldığı seyircilere oldukça duygulu anlar yaşattı.       
Karanlığın Gölgesinden Aydınlık Yarınlara oyununda  Yönetmen ve Kareograf; Tanju Hastunç,  Senaryo;Hasan Karaokçu, Müzik Can Atilla, Yapımcı; Dance of Cyprus, oldu                                                                                                    

Oyun Arda’ya ithaf edildi .Oyunun yönetmeni Tanju Hastunç, “Oyunu Arda’nın anısına adamak istiyoruz. Arda’nın doğum günü 2 gün önceydi. Öleli 8 ay oldu. Onun gibi birçok gencimiz bu illetin içinde kıvranıp duruyor. Ben sayın başbakanıma, bakanlara ve sorumlu vekillerden tek talebimiz şudur. Derdimiz bunu halkın her bireyine hissettirmek.  Standartlar üzeri çalışma yaptığımıza inanıyorum. Siz bizi onurlandırdınız, gururlandırdınız ifadeleriniz ve alkışlarınızla.  Bilinç düzeyini yükseltmek amacıyla Hasan Karaokçu’nun dediği gibi 5 bin genç ve aileye ulaşmayı hedefliyoruz. Bunun için katkılarınız ve desteklerinizi rica ediyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2016, 10:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474