banner564

Değirmenlik Girne'de kızarıyor

Değirmenlik DTB ile oynanan maçta yapılan itirazın cevabını bekliyor

Değirmenlik Girne'de kızarıyor
banner598
Erkut Mahsucu
Süper Lig'in 18. hafta mücadelesinde, Doğan Türk Birliği - Değirmenlik maçının yankıları sürerken, kırmızı kartlar sonucunda ilginç bir tablo ortaya çıktı. Değirmenlik, ligin ilk devresinde, 12. hafta maçında, Türk Ocağı takımı ile karşılaşmış ve sahadan 4-1 mağlubiyetle ayrılmıştı. Türk Ocağı maçında Gencali ve Amani kırmızı kart gördü. Victor ise sarı kart görerek cezalı duruma düşmüştü. Geçen hafta oynanan Doğan Türk Birliği maçında ise bu kez Victor ve Kağan kırmızı kart gördü. Amani ise sarı kart görerek cezalı duruma düştü. Değirmenlik takımı Girne 20 Temmuz Stadı'nda oynadığı iki maçta da mağlup oldu. Girne'deki iki maçta da iki önemli oyuncusu kırmızı kart gördü. Geride kalan 18 haftada Girne dışında Lefke deplasmanında Amani kırmızı kart görürken, bir diğer ilginç olan konu ise Değirmenlik takımının bu hafta sonu Lefke ile karşılaşacak olması.

Andreas Parpas'ın durumu belirsiz 
Değirmenlik takımında Doğan Türk Birliği ile oynanan maçta yapılan itirazın cevabı bekleniyor. Girne'deki maçta sakatlanan ve ilk yarı sonunda oyundan alınan Kıbrıslı Rum futbolcu Parpas'ın durumu ise belirsizliğini koruyor. Tecrübeli futbolcunun Lefke maçında oynayıp oynamayacağı maç günü belli olacak.

Takımın başında Savaş Kalfaoğlu olacak
Doğan Türk Birliği maçında hakeme itirazından dolayı oyun dışına gönderilen Değirmenlik Teknik Direktörü Muharrem Merttin'in cezalı olaması nedeni ile, hafta sonu oynanacak Lefke maçına yardımcı antrenör Savaş Kalfaoğlu çıkacak.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2016, 08:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474