banner564

Kağan Görneçli: Üzgünüm

Lig’in ilk devresinde Değirmenlik takımına transfer olan ve oynadığı futbolla göz dolduran Kağan, DTB maçında takımını 9 kişi bırakmıştı.

Kağan Görneçli: Üzgünüm
banner598

Erkut MAHSUCU

Değirmenlik takımının genç futbolcusu Kağan Görneçli, hafta sonu oynanan, Doğan Türk Birliği maçında gördüğü kırmızı kart sebebiyle üzgün olduğunu söyledi. Kağan’ın açıklaması şöyle: “Çok iyi bir mücadele ediyorduk. 3-2 önde iken 4-3 geriye düşmemizden sonra ortam çok gerildi. Rakibimle girdiğim ikili mücadele sonucunda, hakem faul vermedi. Ben de, bir anlık sinir ve hırsımdan dolayı, hakeme yönelik onur kırıcı bir söz sarfettim. Hakeme kesinlikle küfür etmedim. Zaten, kırmızı kartı gördükten sonra hakeme yönelik itirazım olmadı. Oyundan çıktım. Çok üzgünüm. Camiadan da özür diliyorum.” dedi.

İlk devrede 5, ikinci devrede 1 Sarı Kart gördü
Kağan Görneçli Değirmenlik takımına devre arası transfer oldu. Lig’in ikinci devresinde oynadığı ilk 5 maçta da göz dolduran Kağan, camianın da beğenisini kazandı. 20 yaşındaki genç futbolcu, ligin ilk devresinde Esentepe takımında sadece 5 kez sarı kart gördü. İkinci devrede ise Değirmenlik takımında 1 kez sarı kart gördü. Kağan, DTB maçında kariyerindeki ilk kırmızı kartı görmüş oldu. Kağan'ın kaç maç ceza alacağı ise merak konusu. Disiplin Kurulu cezaları yarın açıklayacak.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2016, 08:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473