banner564

Dursun’dan açık çek

Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Dursun Koç federasyonlara çağrı yaparak gelin istediğiniz değişikliği yapalım dedi

Dursun’dan açık çek
banner598

Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Dursun Koç komiteye federasyonların tüzüğü bahane göstererek üye olmamalarını değerlendirerek “gelin hepbirlikte değişelim” açıklaması yaptı.

Gelsinler tüm tüzüğü değişelim
Dursun Koç açıklamasında tüzüğün Uluslararası Olimpiyat Komitesi IOC kurallarına göre yenilendiğini ancak federasyonların talep ettiği bazı maddelerin de değişebileceğini söyledi.
Dursun Koç “biz hazırız. Gelsinler hepbirlikte oturalım konuşalım. Tüzüğün sadece ilgili maddesini değil tüzüğü baştan aşağıya değişmeye hazırız” dedi.

Bu ayıp artık bitsin
Dursun Koç ülkede yıllardır Milli Olimpiyat Komitesi sorunu olduğunu ve artık bu sorunun bitmesi gerektiğini belirterek “bu ayıbı gelin birlikte bitirelim. Biz herşeye hazırız. Başkanlık için de öyle çok meraklı değiliz. İsteyen de gelsin aday olsun biz çekilelim destek verelim. Ama bu ayıp bitsin” dedi.

Türkiye ile çok iyi köprü kurduk
Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ile çok iyi diyalog kurduklarını kaydeden Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Dursun Koç “biz görevi derretsek bile bu temasları yeni arkadaşlarla tanıştıracağız. Tecrübelerimizi onlara aktaracağız. ‘Bizden sonrası tufan’ demeden yardım istediklerinde hep yanlarında olacağız” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474