banner564

“Emek”lerinin karşılığını aldı: 2-2

TOL’un 2 farklı öne geçtiği maçta Binatlı Emek’le 2 mükemmel gol bulunca takımlar maçtan birer puanla ayrıldılar

“Emek”lerinin karşılığını aldı: 2-2
banner598
YER: Zümrütköy Sahası.
HAKEMLER: Fehim Dayı-Engin Akkagün-Hakan Gök
BİNATLI: Ercan, Erencan, Emek, Kadir, Ayhan, Abdullah (K.Uçaner dk.58), Sertaç, Oweye (Alesandr dk. 60), Neval, Israel, Mustafa (Devrim dk.69)
T.OCAĞI: Mathaus, Yunus, Mustafa Ercan (Hasan Dk.78), Mustafa Avcı, Coşkun, James, Deniz (Mustafa Akyer dk.83), Burak, Muhammet, Emek (Sadic dk.72), Ertaç
GOLLER: Dk.78, dk.87 Emek(BİNATLI), Dk.6, dk 54(pen)Ertaç(T.OCAĞI)

Abdullah ZAİFOĞLU 
 K.Pet Süper Lig’de 6’ncı hafta maçlarından birinde karşı karşıya gelen Binatlı ve T.Ocağı maçı karşılıklı gollerle 2-2 sona erdi.
  6. dakikada sağ taraftan gelişen T.Ocağı atağında Binatlı ceza alanı içinde topla buluşan Ertaç düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek takımının 1-0 öne geçirdi.
  26. dakikada T.Ocağı’ndan Mustafa Ercan’ın kullandığı korner atışında Ertaç’ın kafa vuruşu üstten dışarı çıktı.
  34. dakikada Binatlı’dan Emek’in kullandığı kornerde Kadir topa kafa ile vurdu fakat top az farkla auta gitti.
  45+1’nci dakikada sol taraftan gelişen T.Ocağı atağında Emeka son çizgiye kadar inerek topu geriye çıkardı. Kalecinin de kalessinde olmadığı pozisyonda Deniz kale ağzından topu dışarı atarak takımını mutlak bir golden etti.
  46. dakikadaki Binatlı atağında İsrael kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen çok kötü vurdu ve topu dışarı atarak takımı adına bir golü harcamış oldu.
  55. dakikada sol taraftan gelişen atakta ceza alanına gönderilen topta Emek rakibi Emeka’yı ceza alanında düşürünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Ertaç’ın vuruşunda top kaleciden döndü, dönen topa tekrar vurarak takımını 2-0 öne geçirdi.
  73. dakikada Deniz’in ceza alanına gönderdiği topu Kadir ıskalayınca top Ertaç’ın önünde kaldı. Ertaç’ın vuruşu kalecinin kucağına gitti.
  78. dakikada Binatlı, T.Ocağı ceza alanının hemen dışında serbest vuruş kazandı. Topun başına gelen Emek mükemmel bir vuruşla topu ağlara yollayarak skoru 2-1 yaptı.
  87. dakikada skora denge geldi. Bu dakikada Binatlı bir kez daha rakip ceza alanı dışında serbest vuruş kazandı. Topun başına yine Emek geçti ve tıpkı ilk goldeki gibi bu kez ters tarafa vurarak topu ağlarla buluşturdu ve skoru 2-2 oldu.
  Maç da bu skorla sona erdi ve takımlar birer puanla sahadan ayrıldı.
  A-2 gençler maçının T.Ocağı gençleri 10-0 kazandı.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2016, 07:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473