banner564

Geri sayım başladı

Vural Gökçaylı’nın, Merit Royal Premium Otel’de 5 Kasım’da gerçekleşecek defilesinin geliri Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne bağışlanacak

Geri sayım başladı
banner598
Aybeniz Küzeci YILDIRIM
Merit Oteller Grubu’nun sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ve Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile eşi Meral Akıncı’nın himayelerinde gerçekleşecek olan “Anadolu Medeniyetlerinden İzler” defilesinin geliri Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne bağışlanacak.
  Vural Gökçaylı’nın, Merit Royal Premium Otel’de 5 Kasım’da gerçekleşecek defilesinde ünlü mankenler podyuma çıkacak. Defilenin koreografisini ise Uğurkan Erez üstlendi.
   Bu anlamlı organizasyonla ilgili olarak Diyalog TV’de yayınlanan Gündem Dışı programına konuk olan Merit Royal and Premium Hotel Halkla İlişkiler Müdürü Ebru Denker ile Kanser Hastalarına Yardım Derneği gönüllüsü Ayla Derya, organizasyonu ve amaçlarını anlattı.
   Ebru Denker, bu çalışmanın bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu ve Cumhurbaşkanı Akıncı’ya gerçekleştirilen bir nezaket ziyaretinde projenin ortaya çıktığını söyledi. Denker, Merit ailesi olarak pek çok sosyal sorumluluk projesi yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini söyledi. 

“Dernek maddi sıkıntılar çekiyor” 
   Ayla Derya ise, kanser hastalarının sayısının gün geçtikçe arttığını ve bu projeye iş insanları başta olmak üzere tüm KKTC halkının destek vermesi gerektiğini söyledi. Kanser hastalarının tedavilerinin uzun süre aldığını da belirten Derya; hem derneğin hem de hastaların maddi sıkıntı çektiğini, bu açıdan desteğin önemli olduğunu belirtti.    
   Denker ve Derya, 5 Kasım’da gerçekleşecek olan defileye herkesi davet etti. 
   Defileye katılmak için Merit otellerinden veya Kanser Hastalarına Yardım Derneği’nden davetiye alınacak davetiye ücretleri ise 250 TL olarak belirlendi. 


Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2016, 06:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473