banner564

Gençlerbirliği hayata döndü 3-0

Gençlerbirliği kötü gidişe Cihangir karşısında aldığı 3-0’lık skorla dur dedi

Gençlerbirliği hayata döndü 3-0
banner598
STAD: İskele Cumhuriyet Stadı
HAKEMLER: Mehmet Malek, Hakan Gök, Özal Çağlayan
G.BİRLİĞİ: Ali, Umut, Salih, Green, Hüseyin, Sertan, Abdullah (Arif), Mehmet Çavuş, Osman (İbrahim), Şenol (Mehmet Göktaş), Halil Türen
CİHANGİR: Raif,Ertan Bulut (Osman), Turgut, Mikail, Burak, Hasan Yaşınses, Özgür, Mete, Fırat Eraslan (Ali), Chibuzar, Yancık (Eser)
GOLLER: 31. Dk. Abdullah, 66 ve 84 Dk. Sertan (Gençlerbirliği)

Hamit SAKALLI
K-PET Süper Ligin 22.haftasında karşı karşıya gelen G.Birliği ve Cihangir'in şiddetli rüzgârın etkisi altında geçen karşılaşmasında, Gençlerbirliği rakibini net bir skorla mağlup ederek haftalardan sonra galip geldi ve play-out dışında kalma mücadelesinde önemli bir üç puan aldı.
5.dk: Gençlerbirliği atağında Sertan Kurukafa ceza alanı içine gelen topu boş kaleye vuramadı. 
19. dk: Cihangir atağında Fırat'ın pasıyla ceza sahası içerisinde topla buluşan Ertan'ın vuruşunda top yandan dışarıya gitti.
25. dk: Cihangir'de Özgür'ün kullandığı köşe atışında, Turgut'un kafa vuruşu az farkla dışarıya gitti.
29. dk: Cihangir atağında Chibuzar'ın pasıyla savunma arkasına sarkan Mete, kaleci Ali ile karşı karşıya kaldı ancak kötü bir vuruşla topu dışarıya gönderdi.
31. dk: Gençlerbirliği atağında Abdullah sol çaprazda Hasan'dan sıyrılıp ceza sahasına girdi ve vuruşunda topu doksan tabir edilen yerden filelere gönderdi. Gençlerbirliği 1-0 Cihangir
43. dk: Gençlerbirliği atağında Osman'ın ortasında, Abdullah kafa vuruşunu gerçekleştirdi ancak kaleci Raif topu direk dibinden çıkarmayı başardı ve savunma tehlikeyi önledi.
45+2. dk: Cihangir atağında, Yannick'in ceza sahasına ortaladığı topa arka direkte Ertan kafa vuruşunu gerçekleştirdi ve kaleci Ali topu çeldi. Ali'den seken topta oluşan karambolda çizgi üzerinden defans topu çıkardı. Dönen topa yine Ertan vurdu ancak bu kez top dışarıya gitti.
58. dk: Gençlerbirliği atağında, Osman'ın ortasında ceza sahası içerisinde Sertan bomboş pozisyonda kale önünde zoru başararak topu dışarıya gönderdi.
66. dk: Gençlerbirliği kontra atağında Şenol'un pasıyla Osman sağ kanattan rakip yarı alanına hareketlendi ve ortasını yaptı. Yapılan ortaya Sertan vurdu ve topu filelere gönderdi. Gençlerbirliği 2-0 Cihangir
68. dk: Cihangir atağında Fırat'ın uzaktan vuruşunda top kaleci Ali'den sekti. Bu topu tamamlamak isteyen Osman'ın önüne sakatlanmak pahasına atlayan Ali tehlikeyi önledi.
84. dk: Gençlerbirliği atağında Arif sol kanattan rakip ceza alanına yöneldi ve topu gerideki Sertan'a çıkardı. Sertan sert ve düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi.  Gençlerbirliği 3-0 Cihangir
88. dk: Gençlerbirliği atağında Mehmet Göktaş’ın uzaktan sert vuruşu yan kale direğinden döndü.
Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca Gençlerbirliği maçtan 3-0’lık skorla galip ayrılarak haftalar sonra moral buldu.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2015, 09:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473