banner564

Göksun: İyi sonuç istiyoruz

Önce Baf Ülkü Yurdu’nu ardından ise Yalova’yı mağlup eden Gençlik Gücü, Türk Ocağı karşısında üç puanı hedefliyor

Göksun: İyi sonuç istiyoruz
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Ligin ilk devresi adına son maçında Türk Ocağı deplasmanına çıkacak olan Gençlik Gücü zor deplasmandan iyi sonuçla dönmeyi hedefliyor. Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun, Türk Ocağı maçı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Baf Ülkü Yurdu ve Yalova karşılaşmaları sonrası iyi bir noktaya geldiklerini, bu nedenle Türk Ocağı deplasmanına puan ya da puanlar almak için gideceklerini söyledi.

Oynasak, iyi olurdu
 Ertelenen Doğan Türk Birliği maçı ile ilgili olarak açıklama yapan Gençlik Gücü Teknik Direktörü Seran Kaşif, Baf Ülkü Yurdu ve Yalova maçı sonrası yakaladıkları çıkış adına Doğan Türk Birliği maçını da oynamak istediklerini belirtti. 21 Ocak tarihine ertelenen maçla ilgili olarak konuşan Göksun, aranın kısalacağını bu nedenle kendilerine bir haftalık hazırlık dönemi kalacağını belirtti. Kupa ilk maçını da göz önünde bulundurdukları zaman devre arasını en iyi şekilde geçirmek zorunda olduklarını aktaran Niyazi Göksun, iyi bir devre arası yapmak hedefinde olduklarını söyledi.

Ocak güçlü bir ekip
 İlk devrenin son maçı olan Türk Ocağı maçı ile ilgili olarak açıklama yapan Niyazi Göksun, Türk Ocağı’nın formda bir ekip olduğunu, güzel bir çıkış yakalamaları yanında iyi de futbol oynadıklarını söyledi. Maçın zorluk derecesinin bilincinde olduklarını, zor deplasmana puan ya da puanlar adına gideceklerini söyleyen Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun, özellikle Yalova karşısında pozisyon vermeden kazandıkları görüntüyü Türk Ocağı karşısında sürdürmek istediklerini belirtti. Yeni yıla galibiyetle girmek istediklerini söyleyen Göksun cezalı İsmail dışında eksik oyuncusunun bulunmadığını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2016, 09:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473