banner564

Kupa gecesi

Mağusa Türk Gücü ile Yenicami Kıbrıs Kupası’nın sahibi olmak için sahaya çıkacak

Kupa gecesi
banner598

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından organize edilen Nicosia Group Kıbrıs Kupası finali Mağusa Türk Gücü ile Yenicami arasında bu akşam saat 20.00’de Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanacak. Herkesin merakla beklediği final ile ilgili olarak Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) ev sahipliğinde KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, Kulüpler Birliği Başkanı Arslan Bıçaklı, Nicosia Group Direktörü Abdullah Uluçhan, Mağusa Türk Gücü Başkanı Koral Bozkurt ve Yenicami Başkanı Ali Vehid bir araya geldi.

Sertoğlu: Çok büyük bir hazırlık var
Gerçekleşen toplantıda konuşan KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, çok güzel bir finalin kendilerini beklediğini ve karşılaşmaya ilginin çok yüksek olduğunu ifade etti. İki kulüp başkanını finale kadar gelmelerinden ötürü tebrik eden Sertoğlu, uzun yıllardır federasyon başkanlığı yaptığını, daha önce de kulüp başkanlığı ve yöneticiliği yaptığını ancak böylesi bir kupa finali hazırlığına şahit olmadığını kaydetti. Bu sene kupaya sponsor olan Nicosia Group’a bu bağlamda çok teşekkür eden Sertoğlu, “Nicosia Group özelinde Abdullah Uluçhan bu yıl kupaya çok büyük bir değer katmıştır. Ekibi ile birlikte final için de ayrı ve büyük bir organizasyona hazırlanıyorlar. Dilerim çok güzel, unutulmaz ve herkesin keyif aldığı bir final olur.” dedi.

Uluçhan: Seyir zevki yüksek bir maç olsun
Nicosia Group Direktörü Abdullah Uluçhan ise yaptığı açıklamada final için çok iyi bir hazırlık yaptıklarını ve futbolseverlere güzel bir akşam yaşatmayı hedeflediklerini kaydetti. Lefkoşa Atatürk Stadı’nda yaklaşık 2 haftadan beridir ciddi bir organizasyon hazırlığı içerisinde olduklarını ve maçın seyir zevkinin yüksek olması için çabaladıklarını aktaran Uluçhan, belirledikleri özel ödüllerle futbolseverlere de armağanlar takdim edileceğini belirtti. Kendisinin çok büyük bir futbolsever olduğunu ve final karşılaşmasında oyunun durmadan hızlı bir şekilde akmasını, güzel bir futbol izlenmesini arzuladığını aktaran Uluçhan, her iki takımın da gücüyle bu kapasitede olduğunu düşündüğünü söyledi.

Başkanlar kupayla poz verdi
Konuşmaların ardından Mağusa Türk Gücü Başkanı Koral Bozkurt ve Yenicami Başkanı Ali Vehid, bu yıl şampiyon takıma verilecek kupanın önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Her iki kulüp başkanı da karşılaşmada hak edenin kazanmasını temenni ettiklerini belirterek, futbolseverlere güzel bir maç izletmek istediklerini söyledi.

Öte yandan karşılaşmanın hakemi Osman Özpaşa olarak açıklanırken, Özpaşa’nın yardımcılıklarını Halil Erdem Canaloğlu ve Mustafa Torun yapacak. Finalin dördüncü hakemi ise Evren Karademir olacak.

 Bir futbolsever araba kazanacak
Nicosia Group bu yıl 1.tur maçlarından itibaren maçlara giren herkese çekiliş bileti takdim ederken bu çekiliş sonucunda; 1 kişiye Nissan March marka araba, 2 kişiye iPhone 11 cep telefonu ve 2 kişiye de 49’’ Sunny marka televizyon verilecek. Yapılan açıklamada bilet sahibinin çekiliş sırasında stadyumda olması gerektiği belirtilirken, çekilişlerin devre arasında ve maç sonunda yapılacağı duyuruldu.

 
 15 bin TL’lik bireysel performans ödülü de var
Nicosia Şirketler Grubu, KTFF’nin organizasyonunda tüm bunlar yanında kupada başarı gösterecek futbolculara bireysel performans ödülü verecek. Buna göre kupanın gol kralına 5 bin TL, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği tarafından belirlenecek kupanın en başarılı oyuncusuna 5 bin TL ve yine Kıbrıs Türk Futbol Antrenörler Derneği tarafından seçilecek en iyi genç futbolcuya da 5 bin TL ödül verilecek. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474