banner564

Kaptan son seferine uğurlandı

Zamansız vedası büyük üzüntü yaratan GAÜ’nün sevilen öğretim üyelerinden 51 yaşındaki Efdal Safel, düzenlenen törenin ardından toprağa verildi

Kaptan son seferine uğurlandı
banner598
Onur ULAĞ
Girne’nin Alsancak bölgesinde ikamet eden 51 yaşında ve 2 çocuk babası Efdal Safel, geçtiğimiz pazar günü 15.30 sıralarında evinin bahçesinde kaynak yaparken aniden rahatsızlanarak hayata veda etmişti.
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), Denizcilik ve Ulaştırma Yüksekokulu Müdürü Kaptan Efdal Safel için dün üniversite kampüsünde denizci geleneklerine uygun olarak tören düzenlendi.
Merhum Kaptan Efdal Safel için gerçekleştirilen törene; kurucularından biri olduğu “Denizcilik ve Ulaştırma Fakültesinde öğrenim gören çok sevdiği ‘denizci adayı öğrencileri’  ile  Girne Amerikan Üniversitesi’nin tüm akademik ve idari personeli ile diğer fakültelere mensup öğrenci grupları da katıldı.
   Efdal Safel’in ölüm nedeninin otopsi sonrasında kalp krizi olduğu öğrenilmişti 
Öte yandan GAÜ’nün sevilen öğretim görevlilerinden Efdal Safel’in 37 gün önce de annesini kaybetmişti. Safel dün görev yaptığı Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) rektörlük binası önünde yapılan törenin ardından öğle namazına müteakip sevenlerinin gözyaşları arasında Alsancak Kabristanlığına defnedildi.

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2016, 09:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473