banner564

Net mesaj

Mormenekşe’de Eralp Şerifoğlu geçen sezon ki sıkıntıların bu sezon yaşanması halinde, takımın başında olmayacağını belirtti

Net mesaj
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Mormenekşe’de Eralp Şerifoğlu geçen sezon ki sıkıntıların bu sezon yaşanması halinde, takımın başında olmayacağını belirtti. Devam kararının geçici olduğunu belirten Şerifoğlu, sorunların Ağustos ayının başında bitmesi için yönetime bilgi verdiğini vurguladı.

Sezon öncesi hazırlık önemli
Devam etme kararı verirken başkanla 30 yıllık arkadaşlıklarının etken olduğunu belirten tecrübeli isim Eralp Şerifoğlu, bir takım sıkıntıları ve gerçekleri başkanla konuştuklarını belirtti. Devam kararının geçici olduğunu yineleyen Eralp Şerifoğlu, Ağustos ayının başında sorunların bitmesi gerektiğini aktardı. Bu konuda az da olsa pozitif gelişmelerin olduğunu belirten Şerifoğlu, temennisinin geçici aldığı kararı, sürekli kırmaları olduğunu söyledi. 

Sıkıntı doğal ama…
Hemen hemen her kulüpte olan sıkıntının kendi takımlarında olmasının doğal olduğunu belirten Mormenekşe Teknik Direktörü Eralp Şerifoğlu, bu sıkıntıların sezon başında olması durumunda, hazırlığı iyi geçirmenin zor olduğunu vurguladı. 

Başlangıç için memnunum
Başlangıç adına memnun olduğunu belirten Şerifoğlu, şu an için Cemil’in dizinde sorun olduğunu, Hüseyin Özbaysal’ın operasyon geçirdiğini, Kaan ve Hasan Ankaralı dan yoksun ise kadro kurmaya çalıştıklarını vurguladı. Bu oyuncuların dışında tecrübeli Devrim’in artık futbolu noktalamak istediğini belirten Eralp Şerifoğlu, ancak kendilerinin Devrim konusunda ısrarcı olduklarını, negatif durumda ise emektar Yasin’e görev vereceklerini hatırlattı. Yedek kaleci Yasin adına bir şeyler belirtmek isteyen Eralp Şerifoğlu, yıllardır Yasin’in forma şansı bulmadan yanlarında olduğunu bunun hoca olarak içinde uhde olduğunu, sportmen ve takım ruhunu çok iyi 
yaşayan Yasin’e ise her zaman teşekkür ettiğini belirtti.

Pedro’nun dönüşü zor 
Yeni sezonda Pedro’nun takımla olacağının sorulması üzerine ise demeç veren Mormenekşe Teknik Direktörü Eralp Şerifoğlu, bu şartlarda Pedro’nun kendileriyle olmasının zor olduğunu belirtti. Pedro’nun inanılmaz şekilde takıma bağlandığını da hatırlatan Eralp Şerifoğlu, yeni sezonda yaşayabilecekleri aksilikleri düşünerek Pedro’yu bu sezon takımda görmenin zor olduğunu vurguladı. Pedro yanında Hasan Ankaralı ve Kaan’ın yerine alternatif bulmak için çalıştıklarını belirten Şerifoğlu, birkaç yabancı isimle görüştüklerini ve onları denemeye aldıklarını da söyledi.

Sahamız çok kötü
Yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüklerini yineleyen Şerifoğlu, yedi hazırlık maçını da aldığını belirtti. Bu sezon en büyük düşmanlarının kendi sahaları olduğunu da belirten tecrübeli Teknik Adam, hiçbir iyileştirmenin sahaya yapılmadığının altını çizdi. Cemal Balses stadında sağlıklı antreman yapmanın mümkün olmadığını da belirten Şerifoğlu, hazırlık döneminde böyle bir sahada nasıl çalışacağını ise kara kara düşündüğünü belirtti.

Kamp gerekli
Eralp Şerifoğlu sözlerini tamamlarken, kampın gerekli olduğuna dikkat çekti. Yurt içinde yapılacak kampın bile takıma iyi geleceğini, Ağustos sonu veya Eylül başı böyle bir planlama yapacağını söyledi. Geçen sezonun başındaki başarıyı önümüzdeki sezonun geneline yaymak istediklerini de belirten Eralp Şerifoğlu, play –out oynamadan ligde kalmak istediklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2014, 08:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474