banner564

Şenkayalar anı maçı ile anıldı 1-0

1. Şenkayalar Anı Kupası’nın sahibi Doğan Türk Birliği’ni 1-0 mağlup eden Cihangir oldu. Cihangir’e kupayı getiren golü 67. dakikada Uche kaydetti

Şenkayalar anı maçı ile anıldı 1-0
banner598

 Cihangir Spor Kulübü’nde futbol oynayan ve futbolu bıraktıktan sonra yıllarca yönetici olarak görev yapan Ali Şenkayalar anısına düzenlenen anı maçında Cihangir ve Doğan Türk Birliği takımları karşı karşıya geldi. Cihangir Stadı’nda oynanan karşılaşmayı ev sahibi Cihangir 1-0 kazanırken merhumun sevenleri tribünleri doldurdu. Saat 17.00’de başlayan ve oldukça sıcak bir havada oynanan karşılaşmada her iki takım da birbirine oyun olarak pek üstünlük sağlayamadı. Karşılaşmanın ilk 15 dakikası oldukça yüksek bir tempoda geçti ve ev sahibi bu süre içerisinde girdiği çok önemli gol fırsatlarını değerlendiremedi. İlk yarı golsüz eşitlikle tamamlandı. İkinci yarıda her iki takımın gol çabaları devam etse de bunda başarılı olan Cihangir oldu. 67. dakikada sağdan yapılan ortada ceza alanı içinde topla buluşan Uche sert ve düzgün bir vuruş yaptı, top kaleci Ozan’ın sağından direğe vurup ağlarla buluştu ve Cihangir maçta 1-0 öne geçti. Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca karşılaşma Cihangir’in 1-0 üstünlüğünde tamamlandı.

Karşılaşma sonunda düzenlenen ödül töreninde hakemlere, futbolculara ve takımlara plaket, madalya ve kupalarını merhumun ailesi, Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler ve diğer yetkililer takdim ettiler. Karşılaşmada ayrıca maçın adamı ödülüne layık görülen Uche’ye ödülü, merhumun oğlu Emirali Şenkayalar tarafından verildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473