banner564

MFÖ konserine Cem Yılmaz damgası

Ayakta alkışlandı

MFÖ konserine Cem Yılmaz damgası
banner598

   Türk müziğin efsane grubu MFÖ, önceki gece Kerki ve Solfej'in düzenlediği açık hava konserleri kapsamında Bodrum Antik Tiyatro'da sahne aldı.

    Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur'dan oluşan grup, eski ve yeni şarkılarını söyleyerek kendisini dinlemeye gelen hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Grup gecede ''Güllerin İçinden'', ''Ele Güne Karşı'' ve ''Tam Ortasındayım''gibi dillere dolanan şarkıları ile Açıkhava'da nostalji rüzgarları estiren grup, izleyiciler arasında yer alan ünlü komedyen Cem Yılmaz'ı sahneye davet ederek konsere bambaşka bir boyut kazandırdı.
   Konseri dinlemeyi gelenler arasında bulunan yakın dostu Cem Yılmaz'a konser boyunca yaptığı espriler ile takılmayı ihmal etmeyen Mazhar Alanson, konser bitimine doğru sahneden Cem Yılmaz'a seslenerek "Kenan Doğulu ile birlikte çalıyorsun, bunu ihanet kabul ediyorum." diyerek yakın dostunu sahneye davet etti. Ünlü komedyen seyircilerin alkışlarıyla sahne çıkarak " Altmışlardan İki bin on sekize gençlerin ümidi oldular. Hani söylerler ya Mazhar, Fuat, Özkan... Biz onları bu kadar zannederiz. Alakası yok... Bu kadar oldukları gibi bir bu kadarda yerin altında... "sözleri ile Mazhar Alanson'a aynı oranda esprili bir cevap verdi.
   Çıktığı sahnede önce darbukayı eline alan daha sonra ise darbukadan vazgeçerek baterinin başına geçip "Ele güne karşı" şarkısını MFÖ ile birlikte söyleyen Cem Yılmaz, performansı ile grubun yeni üyesi olmaya aday olduğunu dile getirdi.
   Öte yandan konseri dinlemeye gelen arasında Cem Yılmaz'ın sevgilisi Defne Samyeli, Ali Sunal eşi Nazlı Kurbanzade Sunal ve Gülben Ergen'de gibi isimlerde yer aldı. Gülben Ergen konser boyunca telefonunu elinden hiç düşürmeyerek sosyal medyadan canlı yayınlar yapıp bu muhteşem geceyi takipçileri ile paylaştı. Konser bitiminde seyircilerin yoğun istekleri üzerine tekrar sahneye çıkarak ''Ele Güne Karşı'' şarkısına bis yapan Grup, konserini akışlar arasında noktaladı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474