banner564

Dünyaca ünlü eser Carmina Burana, Salamis Antik Tiyatro’da seslendirildi

Sahnede 3 farklı ekip

Dünyaca ünlü eser Carmina Burana, Salamis Antik Tiyatro’da seslendirildi
banner598

  Gazimağusa Belediyesi tarafından bu yıl 22.’si düzenlenen Uluslararası Mağusa Kültür Sanat ve Turizm Festivali kapsamında, 3 farklı ekip sahneye çıkarak dünyaca ünlü bir eser olan Carmina Burana’yı festival seyircisine sundu. 

   KKTC Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası, T.C. Devlet Çoksesli Korosu Carmına Burana eserini başarılı bir performansla seslendirdi. Şef Ali Hoca ve Koro Şefi Burak Onur Erdem’in yönetiminde dev orkestrada Soprano Nurdan Küçükekmekçi, Tenor Caner Akın ve Bariton Arda Aktar da yer aldı.
    Bu yıl 28 Ağustos–12 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen 22. Uluslararası Mağusa Kültür Sanat Festivali devam ediyor. 
   Festival kapsamında bu akşam Othello Kalesi’nde geleneksel Kıbrıs kıyafetlerinin sergileneceği "BİR KIBRIS DESTANI" adlı bir Gala Defilesi, 11 Eylül Salı akşamı  Salamis Antik Tiyatro’da, Okan Ersan’ın “Okan Ersan & Noise Adventure (The German – Music Project) konseri, 12 Eylül akşamı Salamis Antik Tiyatro’da Türkiye’nin ünlü sanatçılarından Teoman konseri yer alıyor.
   Bilet fiyatları Inner Circle 30 TL, Teoman 30 TL, Ahmet Aslan– Erdal Erzincan konseri 20 TL, Carmına Burana 20 TL,  Gül Sunal Stand Up 20 TL, Okan Ersan & Noise Adventure 20 TL, Barış Manço’yu Anma Gecesi 10 TL olarak belirlenirken, "Bir Kıbrıs Destanı" Gala defilesi ücretsiz izlenebilecek. 
   Biletlerin satışı etkinlik girişlerinde olacak ve tüm etkinliklerin başlama saati 21.00 olacak.

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2018, 10:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474