banner564

Şimdi barış zamanı

İki ezeli rakip, Subaru ile Mitsubishi Evolution araç sahipleri, Pazar günü Girne’de buluşacak

Şimdi barış zamanı
banner598
Rakip iki önemli spor araba markası olarak bilinen Subaru ile Mitsubishi Evolution araç sahipleri, 10 Ağustos’ta Girne’de Kaşgar olarak da bilinen Mavi Kordon caddesinde buluşuyorlar. 
“Two Arch Rivals / But It’s Time To Make Peace-İki Ezeli Rakip/ Ama Şimdi Barış Zamanı” sloganı ile düzenlenen 1’nci Subaru & Evolution Buluşması sırasında Subaru ve Mitsubishi Evolution araç sahipleri bir araya gelecek. Buluşmanın amacı, “dayanışma örneği sergilemek ve araç sahiplerinin arabalarını sergileyerek, aileleri ve arkadaşları ile birlikte güzel bir gün geçirmelerini sağlamak” olarak açıklandı. 
Etkinlik sırasında caddede çok sayıda stand kurulması, bu standlarda motor sporlarına hitap eden şirketlerin tanıtım ve satış yapmaları planlandı. Pazar günü Saat 16:00’da başlayacak olan etkinlik sırasında  Dj Ugur Atay
ve Niyal Öztürk ve Orkestrası da sahne alacaklar. 
North Cyprus Subaru Club Başkanı Başak Sezinler, etkinlik sponsoru Little Pub & Bistro ve bölgedeki diğer iki barın etkinlik süresince yiyecek ve içecek servisi yapacaklarını; araç sahiplerine kura çekilişi ile araçlarında kullanabilecekleri çeşitli hediyeler verileceğiniaçıkladı. Etkinlik sponsoru Efes Pilsen mankenlerinin en temiz araç motorunu seçerek ödüllendireceklerini ve etkinlikte yer alan Evolution ve Subaru araçların halkın oylamasına sunularak “en gösterişli” olanların ödüllendirileceğini açıklandı. 

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2014, 08:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474