banner564

Şöhretler Lefkoşa’da sahaya çıktı

KKTC'deki Şöhretler Maçı’nda dünyaya "Sporda ambargoya hayır" mesajı verildi

Şöhretler Lefkoşa’da sahaya çıktı
banner598

ABD’li şampiyon rallici Chris Forsberg, siyasiler ve eski futbolcuların forma giydiği Şöhretler Maçı’nda dünyaya "Sporda ambargoya hayır" mesajı verildi.
Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 47. yıl dönümü nedeniyle Lefkoşa Atatürk Stadyumu unutulmaz bir maça sahne oldu. 
Okçular Vakfı ve Kıbrıs Vakıflar İdaresince düzenlenen ‘’Uluslararası Kuzey Kıbrıs Kültür ve Kültür ve Spor Festivali’’ kapsamında oynanan şöhretler maçında siyasiler ve eski futbolcular yer aldı. Şöhretlerin "Spora ambargoyu şiddetle kınıyoruz" pankartıyla sahaya çıktığı maçın başlama vuruşunu KKTC Başbakanı Ersan Saner ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu yaptı.

ABD’li şampiyon rallici de maça çıktı
Serdar Tatlı’nın yönettiği maçı kırmızı takım 4-3 kazandı. Beyaz Takım’ın golleri Hamit Altıntop, Oğuzhan Hasipoğlu ve Okçular Vakfı Başkanı Haydar Ali Yıldız, kırmızı takımın golleri KKTC Başbakanlık Müsteşarı Hüseyin Amcaoğlu (2) Sabri Sarıoğlu ve Murat Zorluoğlu’dan geldi.

Şöhretler sahaya çıktı
Beyaz Takım’da eski futbolcular Serdar Kulbilge, Hamit Altıntop, Faruk Atalay, Saffet Akyüz, Haka Ünsal, Tuncay Şanlı, KKTC Başbakan Yardımcısı- Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı, Okçular Vakfı Başkanı Haydar Ali Yıldız, KKTC’li milletvekili Oğuzhan Hasipoğlu, KKTC’li yıldız futbolcu Başak Ruso, Kırmızı Takım’da Cengiz Uzun, Sabri Sarıoğlu, Mehmet Aurelio, Aycan Yanaç, ABD’li şampiyon rallici Chris Forsberg, Bülent Akın, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyüp Kadir İnan, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, KKTC Başbakanlık Müsteşarı Hüseyin Amcaoğlu, Musa İçmez, KKTC Genç Milli Takımlar Sorumlusu Hüseyin Kınacı, Akdeniz Spor Birliği Başkanı Serhat Deniz yer aldı.
Yaklaşık 15 bin kişinin izlediği maç, ışık gösterisiyle sona erdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473