banner564

‘Tesis kulübün önünü açacak’

Gençler Birliği Başkanı Rifat Berkel, sosyal tesis projesi hakkında Spor Dairesi Müdürü Fuat Tek’e bilgi verdi

‘Tesis kulübün önünü açacak’
banner598

Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü tesisleşmeye yönelik olarak ilk adımları atmaya çalışıyor. Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü Başkanı Rifat Berkel ve yönetim kurulu Spor Dairesi Müdürü Fuat Tek’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi. 

Proje hazırlandı
Mevcut yere yeni proje yapılması için Spor Dairesine bilgi verilmek zorunluluğundan dolayı yerin mimari çizimi yapıldıktan sonra projenin hayata geçirilmesi için Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü yönetimi, 4 ay önce Spor Dairesi eski Müdürü Mehmet Özbilgehan’a yazılı olarak müracaatta bulundu.

Sosyal Tesis Projesi
Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü Başkanı Rifat Berkel, pandemi sürecinden dolayı futbolun oynanmadığı dönemde kulüp olarak tesisleşmeye yönelik yapmış oldukları girişimler sonucunda sportif faaliyetlerin kullanılacağı, sosyal tesis yapımı için projelendirme çalışmalarının tamamlandığını belirtti. 

İçerik konusunda bilgi verildi
Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü’nün kullanımında bulunan festival alanındaki yerin mimari çizimi yapılarak projelendirildiğini, 4 ay önce eski Spor Dairesi Müdürü Mehmet Özbilgehan’a yazılı olarak müracaat ettiklerini belirten başkan Rifat Berkel, projenin içeriği konusunda ise Spor Dairesi Müdürlüğüne yeni atanan Fuat Tek’e de poje hakkında bilgiler aktarmak ve yeni görevinde başarılar dilemek için ziyarette bulunduklarını söyledi. 

12 daire ve sportif tesisler olacak
Larnaka Gençler Birliği sosyal tesis projesi hakkında da bilgi veren başkan Rifat Berkel, 12 daireden oluşan projenin sportif faaliyetleri için kullanılacağını belirterek projenin ya Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü ile ilgili detaylı bilgiler aktardı ve Fuat Tek’e yeni görevinde başarılar diledi. 

Projeyi inceleyeceğim 
Spor Dairesi Müdürü Fuat Tek ise yaptığı konuşmada ise amaçlarının ülke sporuna ve gençliğine hizmet etmek olduğunu, Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü tarafından sosyal tesisi olarak yapmış oldukları projeyi yakından takip edeceğini, gerekli incelemeleri yaptıktan sonra ise gerekenin yapılacağını söyleyerek başkan Rifat Berkel ve yönetimi kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.   
Konuşmaların ardından Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü Başkanı Rifat Berkel, Spor Dairesi Müdürü Fuat Tek’e plaket takdim etti..

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473