banner564

Transferde bereketli gün

Futbolcularla söz kesen kulüpler federasyonun yolunu tuttu

Transferde bereketli gün
banner598
Futbolda bugün tamamlanacak transferin tamamlanmasına bir gün kala dün Futbol Federasyonu hareketli bir gün geçirdi.
Süper Ligde şampiyonluk hedefleyen Küçük Kaymaklı Almanya’nın Leipzig takımındaki sözleşmesini fesederek ülkeye dönen Musa’yı attırdığı imza ile resmen renklerine bağladı. Buran Atakan Musa ile Futbol Federasyonunda imza atarak yeşil siyahlı formayı giydirdi. 

Süper Lig’in şampiyonlukta iddialı diğer takımı Yenicami ise Çetinkaya’dan golcü futbolcu Esin Sonay ile Batshi’yi renklerine kattı. Yenicami yöneticisi Gökhan Necipoğlu iki futbolcuyla Futbol Federasyonunda imza atarak kadrosunu güçlendirdi. 

Birinci Lige iddialı bir kadro ile girmek isteyen Değirmenlik dün Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nda imza şov yaptı. 3 futbolcuya bonservisli imza attıran Değirmenlik, Alsancak Yeşilova’dan Burak Özerin, Ağırdağ’dan Birkan Gertik ve Görneç’ten Haşim Girgin’i kadrosuna kattı. 

Geçtiğimiz sezon İkinci Lig’e yükselen Doğancı, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye başladı. Doğancı, Yalova’dan 2 tecrübeli oyuncu Uluç ve Mehmet Alşan’ı transfer etti. Mehmet Alşan ve Uluç dün Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nda kendilerini Doğancı futbolcusu yapan imzayı attılar. 

Kaleci Ali, dün Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nda attığı imza ile İskele ekibi Gençler Birliği’ne transfer oldu. Geçtiğimiz sezon Türk Ocağı’nda forma giyen Ali, serbest transfer hakkını kullanarak Gençler Birliği’ne imzayı attı. Ali’nin imza töreninde Gençler Birliği yöneticisi Birol Şoför de yer aldı. 

Hamitköy, dün 2 futbolcuyu kadrosuna kattı. Geçtiğimiz sezon da Hamitköy forması giyen Yenicami futbolcusu Mustafa Tatlı ile geçtiğimiz sezonlarda da Hamitköy forması giyen Celal Habeşoğlu, attıkları imzalarla yeniden Hamitköy’e transfer oldular. 
Mustafa Tatlı ile Celal’ın Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’ndaki imza töreninde başkan Emir Miş ve sporcu sorumlusu Mehmet Kasnak da yer aldı. 

Karşıyaka,  dün üç futbolcu ile anlaşarak transfer sözleşmesi imzaladı. Karşıyaka Yılmazköy’den Zafer Sukuşu, Yeşilova’dan  Mehmet Gürpınar,  Değirmenlik’ten ise  Önder Özkan’ı transfer ederek Futbol Federasyonu’nda imza attırdı. 

Girne ekiplerinden İkinci Lig’de mücadele eden şampiyonluğu hedefleyecek bir kadro kurmak isteyen Girne Halk Evi, dün 3 futbolcuya imza attırdı. Başkan Ali Tanoğlu’nun da yer aldığı imza töreninde Doğan Türk Birliği’nden Barış, Hamitköy’den Metin ve Türk Ocağı’ndan kaleci Burak, bonservisli olarak Girne Halk Evi’ne transfer oldular. 

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2014, 08:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474