banner564

Yakın Sağlık dergisi çıktı

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Hastanesi tarafından 6 ayda bir çıkarılacak “Yakın Sağlık” adlı derginin ilk sayısı yayınlandı.

Yakın Sağlık dergisi çıktı
banner598
YDÜ’den yapılan açıklamaya göre, YDÜ Hastanesi’ndeki güncel gelişmeler ile tıp dünyasındaki son yenilikleri okurları ile paylaşmayı amaçlayan dergi altı ayda bir yayınlanacak.
Dergi, Yakın Doğu Hastanesi uzman ve doktorlarının bilgi birikimleri ve tecrübelerini yansıtarak; görsel hastalıkları, tedavi yöntemlerini, tıptaki son gelişmeleri anlatmayı hedefliyor. Üstelik tüm bunlar Yakın Doğu Hastanesi’nin bilgi birikimi ve Yakın Doğu Hastanesi farkıyla dergide yansıtılacak.
Ücretsiz olarak yayınlanacak olan derginin ilk sayısında birçok önemli dosya konusu bulunuyor. İlk sayıda “yapay kalp nakli”, “bel ağrısı ile yaşamaya mahkum değiliz”, “tüp bebek mucizesi”, “kanser bizden korksun”, “sarı nokta hastalığı”, “sigarasız hayata siz de merhaba deyin”, “ortognatik cerrahi”, “obezite”, “dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu”, “uyku apnesi sendromu”, “üriner sistem taş hastalığı”, “şok tedavisi”, “omuz ağrıları”, “ayak sağlığı”, “şeker hastalığı”, “çocuklarda alerjik hastalıklar”, “sporcu sağlığı”, “depresyon ve beslenme” gibi dosya konuları yanında birçok konu yer alıyor.

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2014, 08:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473