banner564

“Yarım kalan işi bitireceğiz”

Doğru hamlelerle doğru transferler yaptıklarını belirten Hasan Topaloğlu, kalıcı bir Türk Ocağı yaratmak için çabaladıklarını belirtti

“Yarım kalan işi bitireceğiz”
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Birinci lig Girne temsilcisi Türk Ocağı yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdürürken, Hasan Topaloğlu geçen yıl yarım kalan işlerini bu sezon bitirmek istediklerini belirtti. Diyalog Spor servisine konuşan Topaloğlu, ilk kez bir takımda ikinci sezon yaşayacağını bu nedenle, Türk Ocağını hedeflediği yere ulaştırmak istediğinin altını çizdi.

Hedef şampiyonluk
Türk Ocağı’nın başarılı çalıştırıcısı Hasan Topaloğlu yaptığı değerlendirmede, yeni sezonun hazırlıklarına Mayıs ayında  başladıklarını, şu an için her şeyin yolunda gittiğini belirtti. Geçen sezon özellikle ligin ikinci devresinde kurdukları güçlü kadro ile ciddi çıkış yakaladıklarını ancak sonunu getiremediklerini, bu sezon ise bunu yaşamamak adına daha erken yola çıktıklarını vurguladı. Bu sezon hedeflerini şampiyonluk olarak belirlediklerini de aktaran Topaloğlu, yaptıkları ve yapacakları transferlerle  geleceğin kalıcı Türk Ocağını yaratmak istediklerinin altını çizdi.

Doğru hamlelerle, doğru transferler
Bazı kesimlerin Hasan Topaloğlu ve Türk Ocağı kulübünün adeta transfere para savurduğunu belirten tecrübeli Teknik Adam, bunun böyle olmadığının ise bilinmesini belirtti. Takıma yapılan 4 transfere 1 TL bile harcamadıklarını belirten Hasan Topaloğlu, doğru hamlelerle, doğru transferler yaptıklarına inandığını vurguladı. 

Oyuncularımızın kafası karıştırıldı
Transfer konusunda ise Mayıs ayından itibaren görüştükleri oyuncular ile bilindiği halde bölge takımları tarafından bu oyuncuların kafalarının iyice karıştırıldığını belirten Hasan Topaloğlu, kendilerinin bu konuda titiz davrandığı gibi diğer takımlarında bu konuya duyarlı yaklaşmaları gerektiğini savundu.

Genç takımdan 3 oyuncu dahil edeceğiz
Mayıs ayından itibaren genç takımdan 8 oyuncunun kendileri ile çalıştığını aktaran Topaloğlu, yeni sezonda bu sekiz oyuncudan üçü’nün  A takıma dahil olacağını belirtti. Yurt dışından bir kamp daveti aldıklarını da aktaran Hasan Topaloğlu, gerçekleşmesi halinde kulübün kasasından para çıkmayacağını belirtirken, olmaması durumunda ise yurt içinde kamp planladıklarını vurguladı. Başkent takımları gibi Girne takımlarının da saha sıkıntılarının olduğunu belirten Topaloğlu, hazırlık döneminde bu sıkıntıyı kendilerinin de yaşadığını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2014, 08:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hulya Guyer
Hulya Guyer - 3 yıl Önce

Tum ailemizin basi sagolsun
Allah rahmet eylesin
Cemal abimin
Mekani cennet olsun
Nurlar Icinde uyusun ????????

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473