banner564

70 ülke katılıyor

EMITT 18. Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı’nda renkli görüntüler

70 ülke katılıyor
banner598

   Ülkeler arasındaki turizm ilişkilerini geliştirerek, turizme katkı sunmak amacıyla düzenlenen ve 70 ülkeden yaklaşık 4 bin temsilcinin katıldığı "EMITT 18. Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı" açıldı. 

   Ekin Fuar AŞ, ITE Group, Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) ve Turizm Yatırımları Derneği (TYD) ortaklığınca, Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), 6 meslek odası, 36 dernek ve vakfın desteğiyle düzenlenen fuarın açılışı, Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezi'nde törenle yapıldı.

   Fuarda, Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen tur operatörleri, seyahat acenteleri, oteller ve zincir oteller, hava yolları, cruise firmaları, turistik beldeler, uluslararası tanıtım ofisleri, araç kiralama firmaları, hastaneler ile 70 ülke ve Türkiye'nin birçok ilinin stantları bulunuyor.

Stantlarda bulunan görevliler, ülkelerin, illerinin ve firmalarının tanıtımını yapıyor. Katılımcılara broşürlerle bilgi verilirken, bazı stantlarda tanıtım filmleri izletiliyor. 

 

Yeni ve yenilikçi konseptler

 

   Fuarda, geçen yıllardan farklı olarak yeni eklenen sağlık ve kış turizmi salonlarındaki zengin konsept, katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Ayrıca, "kangal" türü köpeklerin bulunduğu Aksaray ilinin standı da ilgi görüyor.  

   Fuarda, aralarında Almanya, Arjantin, Cezayir, Çek Cumhuriyeti, Çin, BAE,, Dominik Cumhuriyeti, Ermenistan, Fas, Filistin, Fransa, Güney Afrika, Hindistan, İngiltere, İtalya, Japonya, Kazakistan, Kenya, Kırım, Küba, Mısır, Rusya Federasyonu, Singapur, Sudan, Tanzanya, Tataristan, Ukrayna, Ürdün, Vietnam ve Yunanistan gibi ülkelerin stantları bulunuyor. 

Bu yıl katılımcı rekorunun kırılmasının beklendiği fuar, 2 Şubat Pazar gününe kadar gezilebilecek. 

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2014, 01:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473