banner564

'Abla kurtar beni'

Ailesi ve çocuklarının gözü önünde eşi tarafından 33 bıçak darbesiyle öldürülen Selma İnam’ın imdadına kimse yetişemedi

'Abla kurtar beni'
banner598
Zonguldak'ın Karaman Beldesi'nde, 29 yaşındaki Özden İnam'ın, evi terk eden 8 yıllık eşi 27 yaşındaki Selma İnam'ı, 2 yaşındaki oğlu Enes, baldızı 29 yaşındaki Selda Altunkaya ve baldızının 10 aylık kızının gözleri önünde 33 bıçak darbesiyle öldürdü. 2 çocuk annesi Selma İnam'ın son sözleri ise "Abla kurtar beni" oldu. 
Olay, önceki gün saat 17.40 sıralarında Karamanlar Mahallesi'nde meydana geldi. Selma İnam, 8 yıl önce Çaycuma İlçesi'ndeki bir tekstil fabrikasında birlikte çalıştığı Özden İnam'a kaçarak evlendi. Bu evlilikten iki çocukları olan İnam çifti, iddiaya göre bir süre sonra Özden İnam'ın psikolojik sorunlar yaşaması nedeniyle sık sık tartışmaya başladı. Boşanma aşamasına gelen çift, aile büyüklerinin "Çocuklarınız var" sözleriyle bundan vazgeçirildi.

Bıçağı art arda sapladı
Selma İnam, Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda memur Özden İnam ile yine tartıştı. Bunalıma giren Selma İnam, çok sayıda hap içerek intihara kalkıştı. Genç kadın, kaldırıldığı hastanede tedavisinin ardından önceki gün sabah taburcu edildi ve evine dönmeyerek, babasının evine gitti.
Özden İnam ise işyerinden izin alarak kayınpederinin evine giderek ailesiyle birlikte kahvaltı etti.
Özden İnam, 6 yaşındaki oğlu İlkin'i Çaycuma İlçesi'ne bağlı Perşembe Beldesi'ndeki evinde bıraktıktan sonra 2 yaşındaki oğlu Enes'i yanına alarak eşiyle barışmak için otomobil ile tekrar kayınpederinin evine gitti. Özden İnam, evin önünde eşini eve dönmesi için ikna etmeye çalıştı. Genç kadının eve dönmeyeceğini söylemesi üzerine Özden İnam, "Çocuğunun eşyaları arabada, gel al o zaman" diyerek aracın yanına çağırdı. Bu sırada Özden İnam, yanına yaklaşan 8 yıllık eşi Selma İnam'a, belinden çıkardığı ekmek bıçağını, 2 yaşındaki oğlu Enes, baldızı Selda Altunkaya ve baldızının kucağındaki 10 aylık kızı Buğlem'in gözleri önünde art arda saplamaya başladı.

Selma kurtarılamadı
Şoke olan Selda Altunkaya bağırarak yardım istedi. İhbar üzerine gelen ambulanstaki sağlık görevlileri ağır yaralı Selma İnam'ı, ilk müdahaleyi yapıldıktan sonra Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürmek üzere yola çıktı. Yolda genç kadının kalbi durdu. Yapılan müdahale ile tekrar kalbi çalıştırılan Selma İnam, hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. İnam'ın yapılan otopsisinde 33 bıçak darbesi aldığı belirlendi.
Jandarma, olaydan sonra kaçan Özden İnam'ı suç aleti ekmek bıçağı ile birlikte yakalayarak, gözaltına aldı.

Cenazesi toprağa verildi
Cenazesi yakınları tarafından hastane morgundan alınan Selma İnam için Zonguldak'ın Karaman Beldesi'ndeki Merkez Camii'nde dün öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Namazından sonra Selma İnam'ın cenazesi, cinayetin meydana geldiği babasının evinin yanındaki aile mezarlığına götürüldü. Baba Sadullah Aytekin, cenazenin toprağa verilişi sırasında gözyaşlarını tutamadı. Acılı babayı yakınları teselli etmeye çalıştı.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2015, 10:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473