banner564

“Be hey gafil”

Bahçeli, 'Ankara patlamasından sonra oyumuz arttı' diyen Davutoğlu’na sert sözlerle yüklendi

“Be hey gafil”
banner598
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Davutoğlu, 'Ankara patlamasından sonra oyumuz arttı' diyordu. Be hey gafil, be hey densiz, be hey yüreksiz, insanlarımız ölüyor, sen hala oy hesabı yapıyorsun. Mehmetçik, polisler şehit ediliyor; sivil ve masum vatandaşlarımızın canı alınıyor, sen oy çetelesi tutuyorsun. Bombalar patlıyor ve bu AKP'ye yarıyorsa, o zaman azmettiren bellidir. Katliamlar yapılıyor, insanlarımız tabuta sokuluyor ve bu AKP'nin oyunu yükseltiyorsa, canilere hedef çizen, saldırı emri veren de uzaklarda aranmamalıdır" dedi.
MHP Genel Başkanı Bahçeli, 'Ülkenin geleceğine oy ver' temalı Ankara mitingini, eski adı Tandoğan olan, Anadolu Meydanı'nda gerçekleştirdi. Bahçeli, konuşmasında AK Parti'yi eleştirerek, şunları söyledi:
"Cumhuriyet tarihinde bir ilk yaşanmıştır. 10 Ekim günü, Ankara'nın göbeğinde canlı bombalar patlamıştır. Bu sıradan bir hadise değildir. Canlı bombalar hükümetin acziyetinden, güvenlik ve istihbarat zafiyetinden azami ölçüde yararlanmışlardır. Terör örgütleri AKP'nin kötürüm ve körlüğünü fırsat bilmişlerdir. İntihar bombacıları Suriye'den Ankara'ya kadar rahatlıkla geliyor, başkentte saldırılarını icra edebiliyorsa, ortada hükümetin ağır bir kusuru ve ihmali var demektir. Gaziantep'te çarıkçılığa özenen, Şanlıurfa'da dama oynayan, Gazali ve Hegel'le rüyalarda buluşan Davutoğlu ne iş yapmaktadır? Sarayda muhtarlarla düzenlediği toplantılarda yalan ve aldatma kompozisyonu yazan Erdoğan, daha ne kadar sorumluluktan kaçacaktır? Paralel operasyonuyla dengesi bozulan emniyet, saraya özel hizmet sunan istihbarat teşkilatı neyle meşguldür? Böylesi rezil bir yönetim tarihimizin hiçbir döneminde vasat bulmamıştır. Böylesi düşkün ve korkak bir iktidar ne duyulmuş, ne de görülmüştür. Türkiye teröristlerin cirit attığı, bekamıza, beraberliğimize, birlik hukukumuza meydan okuduğu üçüncü sınıf bir Ortadoğu ülkesi haline gerilemiştir."

'Yalandan bir başbakan karşımızda'

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu IŞİD ile ilgili açıklamaları üzerinden eleştiren Bahçeli, şunları söyledi:
"Serok Ahmet, ustasından öğrendiği yalanlara bel bağlamıştır. Saptırma konusunda uzmanlaşmıştır. Davutoğlu'nun öğüttüğü iftira, savurduğu hayaldir. Yalanla yaşayan, yalana yaslanan, yalancılığı kılavuz yapan, yalandan bir Başbakan karşımızdadır. Davutoğlu Şanlıurfa'da IŞİD'e nankör demektedir. PKK'yı korkaklık ve hainlikle itham etmektedir. Davutoğlu Ankara'daki bombadan sonra oylarının arttığını söyleyecek kadar da aklını ve ahlakını kaybetmiştir. IŞİD'e nankör diyen Davutoğlu bu sözünü açıklığa kavuşturmak durumundadır. "

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2015, 09:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473