banner564

Aile cinayet diyor

20 yaşındaki üniversite öğrencisi Ramazan Fırat, arkadaşlarıyla birlikte kaldığı evde bilekleri kesik ve boğazından bıçaklanmış şekilde ölü bulundu

Aile cinayet diyor
banner598
Kırklareli’nde üniversite öğrencisi Ramazan Fırat, arkadaşlarıyla birlikte kaldığı evde bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulundu. Fırat'ın cenazesi otopsi için Adli Tıp'a getirildi. Olayla ilgili 3 üniversite öğrencisi gözaltına alındı.
Kırklareli Üniversitesi Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu öğrencisi Ramazan Fırat (20) öğrenci arkadaşlarıyla birlikte kaldığı evde bilekleri kesik ve boğazından bıçaklanmış şekilde ölü bulundu. Ailenin verdiği bilgiye göre olay, Fırat’ın arkadaşlarının 112’yi arayarak ihbar etmesiyle ortaya çıktı. Cenazeyi almak için Adli Tıp Kurumu’na gelen gencin amcasının oğlu Mehmet Sait Fırat ise olayın intihar değil cinayet olduğunu söyledi. Olayla ilgili olarak Fırat’ın ev arkadaşı olduğu öne sürülen 3 öğrencinin gözaltına alındığını kaydeden Mehmet Sait Fırat şöyle konuştu: “3 kişi 112 arayarak amcaoğlumuzun intihar ettiği ihbarında bulunuyor. Sağlık ekipleri gelip kontrol ettiğinde olayın intihar olmadığını cinayet olduğunu söylüyor. Şöyle söyleyeyim, intihar eden bir insan hem sağ hem sol bileğini kesemez. Ayrıca boynundan da bıçaklanmış, ön taraftan çıkmış. Bize söylenen şahısların banyoyu yıkamış yani delilleri örtbas etmek istemişler.”
Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2015, 08:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474