banner564

Aksakal çok korktu

Yaklaşık 300 metreden kayalık zemine sert iniş yapan paraşütteki iki kişiden birisi yaralandı

Aksakal çok korktu
banner598
Muğla’nın Fethiye ilçesinde meydana gelen paraşüt kazasında 1 kişi yaralandı.
Güliz Aksakal, paraşüt pilotu arkadaşı Zafer Ceyhun ile uçuş yapmak için Babadağ Hava Sporları ve Rekreasyon Merkezi'ne gitti. Uçuş hazırlıklarını tamamlayan ikili, bin 700 metre pistinden tandem (ikili) uçuş gerçekleştirdi.
Bir süre gökyüzünde süzülen ikilinin paraşütü kapanınca Ceyhun, yedek paraşütünü açtı. Yaklaşık 300 metreden kayalık zemine sert iniş yapan paraşütteki Aksakal, yaralandı. Kazadan yara almadan kurtulan Ceyhun, 112 Acil Servis ekiplerinden yardım istedi. Arazi şartlarının elverişsiz olması nedeniyle UMKE de olay yerine sevk edildi. Paraşütçülerin düştüğü noktaya Likya Yolu güzergahını kullanarak ulaşan ekipler, vücudunun çeşitli yerlerinde kırık bulunan Aksakal'a ilk müdahalesini yaptı. Daha sonra sedyeye konulan Aksakal, patika yoldan yaklaşık 400 metre taşınarak ambulansa getirildi.
Fethiye Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Aksakal'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. İfadesine başvurulmak üzere Ölüdeniz Jandarma Karakol Komutanlığına götürülen Ceyhun, uçuş yaptıktan sonra korkan Aksakal'ı yedek paraşüt açarak 300 metre pistine indirmek istediğini, kazanın bu sırada yaşandığını ifade ettiği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2014, 09:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
Güliz Aksakal
Güliz Aksakal - 12 ay Önce

Doğru olmayan ,ifadenin yanlış verildiği buraya da yanlış yazılan bir haber ..

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474