banner564

“Çok pişmanım”

Darp ettiği doktordan 4 ay sonra özür diledi

“Çok pişmanım”
banner598

   Diyarbakır'da bir hasta yakını hastanede tedavi sırası nedeniyle çıkan tartışma sonrasında darp ettiği doktordan özür diledi.

   Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tartıştığı Dr. Recep Güzel'i darp eden Şemdin Karaköse, olaydan duyduğu pişmanlığı doktora ileterek, kendisini affetmesini istedi. Dr. Güzel'in "Diyarbakır Tabip Odası aracılığıyla kendisini affedebileceğini" bildirmesi üzerine Karaköse, Diyarbakır Tabip Odasına başvurdu.

  Diyarbakır Tabip Odası Başkanı Cengiz Günay'in girişimleri sonucu Dr. Güzel ve Karaköse, buluştu. Diyarbakır Tabip Odasındaki görüşmede Recep Güzel'den özür dileyen Karaköse, "Keşke olmasaydı, pişmanım. Çok özür diliyorum" dedi.

 

"Şiddete son verilmesini istiyoruz"

 

  Dr. Güzel ise 14 yıldır bölgede hekim olarak fedakarlıkla görev yaptığını belirterek, hastanelerde sağlık hizmetindeki eksiklerden çalışanların sorumlu olmadığını söyledi.

   Olayla ilgili devam eden adli süreçten beklentisinin cezalandırma olmadığını dile getiren Güzel, "Beklentim başka arkadaşımızın saldırılara maruz kalmamasıdır. Bu açıklamanın caydırıcı olacağını düşünüyoruz. Bunun için kabul ettik. Bu olayların tekrar olmasını istemiyoruz. Bölgede çok sayıda arkadaşımız, fedakarlıkla bu işi Perabet yapmaktadır. Sağlıkta şiddete son verilmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2014, 23:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474